Το πιο αποτυχημένο videogame του 2020 κοστίζει ακριβά στη Sony

18:29 25/10/2019 - Πηγή: Contra

Το 2020 θα μπορούσε να είναι η χρονιά που οι άνθρωποι θα έχουν φτερά και που θάλαμοι τηλεμεταφοράς θα βρίσκονταν σε κάθε σπίτι. Τουναντίον, είναι η χρονιά που υπάρχει videogame με πρωταγωνιστές δίχως πρόσωπο, οι οποίοι αναβοσβήνουν, δεν υπακούν στις εντολές του gamer και καταστρατηγούν τους ίδιους τους κανόνες του παιχνιδιού. Χωρίς να έχουν προγραμματιστεί γι' αυτό.

Το WWE 2K20 βγήκε στην κυκλοφορία αυτήν την εβδομάδα και ήδη την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι το PlayStation

ετοιμάζεται να αποζημιώσει τους χρήστες του που δαπάνησαν χρήματα για να αγοράσουν το παιχνίδι! Στο twitter, δε, το #FixWWE2K20 βρίσκεται στα trends με πάνω από 25.000 εμφανίσεις!

Τι συμβαίνει με την τελευταία έκδοση; Και τι δεν συμβαίνει. Η παρακάτω φωτογραφία ενδεικτική των bugs που έχουν καταστρέψει το παιχνίδι.

Ή τα glitch σε αυτό το video όπου η Ronda Rousey χορεύει Flashdance:

Ή ο τρόπος με τον οποίο κέρδισε εδώ αυτός ο παίκτης το Money In The Bank. Στο οποίο κερδίζει κάποιος, αν ανέβει στη σκάλα:

Η Yuke, η οποία ανέπτυσσε το παιχνίδι από την εποχή του WWF Smackdown για το PlayStation 1 το 2000 και προσέφερε ρεαλιστικό gameplay και (τουλάχιστον) λειτουργικά γραφικά δεν συμμετείχε στην παραγωγή του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αφού αποχώρησε από την παραγωγή των WWE 2K. Η Visual Concept ανέλαβε μόνη της την δύσκολη αποστολή και φαίνεται ότι απέτυχε οικτρά.

Η WWE 2K προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους, απαντώντας στα πολλά παράπονα των παικτών ότι "δεχόμαστε περισσότερες ειδοποιήσεις από το φυσιολογικό. Όμως να είστε σίγουροι ότι κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξετάσουμε την περίπτωσή σας. Ευχαριστούμε για την υπομονή".

Την ίδια στιγμή, η Microsoft τηρεί σιγήν ιχθύος για το αν θα ακολουθήσει κι αυτή πολιτική αποζημίωσης (το παιχνίδι υπάρχει και για PC και για Xbox One) ή θα περιμένει κάποια patches της εταιρίας που θα διορθώσουν ορισμένα από τα προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα