Ήττα-σοκ για Τιμ στη Λυών (vids)

Ο Ντομινίκ Τιμ πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση στην πρεμιέρα του στο Lyon Open της Γαλλίας και έμεινε εκτός συνέχειας από τον φορμαρισμένο, Κάμερον Νόρι.

Ο Αυστριακός, πηγαίνει πλέον με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία να αγωνιστεί στο Roland Garros

(31/5), μιας και κέρδισε μόλις πέντε γκέιμς στο πιο πρόσφατο ματς του στη χωμάτινη επιφάνεια.

Ο Νο1 του ταμπλό στη Λυών, αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, γνωρίζοντας την ήττα με 6-3, 6-2 από το Νο49 τενίστα του κόσμου, Κάμερον Νόρι.

Biggest win of his career @cam_norrie plays two flawless sets of tennis, stunning top seed Thiem 6-3 6-2 to reach the QF in Lyon! pic.twitter.com/80Pp6HO9cP

Tennis TV (@TennisTV) May 20, 2021

Ο Βρετανός, φιναλίστ στο Estoril Open πριν μερικές μέρες, διανύει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο και ανάγκασε τον Τιμ στην 3η ήττα του σε επτά ματς φέτος στην clay court season.

Εντυπωσιακός ο Νόρι, κέρδισε 36/45 πόντους πίσω από το σερβίς του και εκμεταλλευόμενος 3/4 ευκαιρίες για μπρέικ, “ισοπέδωσε” τον Νο4 τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, με χαρακτηριστική άνεση.

Στα προημιτελικά, θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης του Γιανίκ Σίνερ με τον Άρθουρ Ρίντερνεχ.

Πλέον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε ο υψηλότερος seeded του τουρνουά και φυσικά, το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου αυτή την εβδομάδα στη Λυών.

Όσον αφορά τον Τιμ, αν και ξεκίνησε ενθαρρυντικά τη σεζόν του στο χώμα, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά της Μαδρίτης, έχει πάρει την… κάτω βόλτα από εκεί και έπειτα, με δυο πρόωρους αποκλεισμούς σε Ρώμη και Λυών.

LYON OPEN SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ήττα-σοκ για Τιμ στη Λυών (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα