Ηράκλειο: Μια νίκη από το κυρίως ταμπλό Κουντουράκης και Σακελλαρίδης

Δημήτρης Σακελλαρίδης και Γιάννης Κουντουράκης προχώρησαν με νίκες στο πρόγραμμα της Δευτέρας στο τουρνουά ITF των 25.000 δολαρίων που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης αυτήν την εβδομάδα. 

Ο 17χρονος Σακελλαρίδης, μετά από τη νίκη του στο πρώτο προκριματικό γύρο κόντρα στον Ουκρανό Ιβάν Σεργκέγιεφ με 6-3, 6-3, επικράτησε και στον

δεύτερο αγώνα του απέναντι στον Ισραηλινό Λιόρ Γκόλντενμπεργκ με 6-3, 6-4 και πλέον απέχει μια νίκη από το βρεθεί για 2η σερί εβδομάδα στο κυρίως ταμπλό. 

Στον τελευταίο προκριματικό αγώνα θα συναντήσει τον 28χρονο Κύπριο Σέργη Κυρατζή, ο οποίος αφού πέρασε bye τον πρώτο γύρο στη συνέχεια παραχώρησε μόλις δύο games στον Βραζιλάνο Γκλαούτσο Πινέιρο ντα Κρουζ Ζούνιορ στο επιβλητικό 6-1, 6-1. 

Στον τρίτο προκριματικό γύρο θα αγωνιστεί και ο Γιάννης Κουντουράκης, ο οποίος επικράτησε του Βλάντιμιρ Χόλμπαν με 6-2, 5-7, 10-2, κάνοντας το 2 στα 2 καθώς στην πρεμιέρα των προκριματικών είχε κερδίσει και τον Σουηδό Κέβιν Έντενμπεργκ με 6-2, 7-6(3). 

Την Τρίτη ο Κουντουράκης θα αγωνιστεί κόντρα στον 16χρονο Ιταλό Ντανιέλε Ραπανιέτα, ο οποίος πέρασε bye από τον πρώτο γύρο και walkover από τον δεύτερο μετά από την απόσυρση του Κύπριου Λευτέρη Νέου. 

Την παρουσία τους στο κυρίως ταμπλό του Ηρακλείου γι’ αυτήν την εβδομάδα έχει εξασφαλίσει ο Αλέξανδρος Σκορίλας, ο οποίος θα αγωνιστεί στον πρώτο γύρο με τον Ιταλό και Νο2 του ταμπλό Φραντσέσκο Φόρτι, ο Μάρκος Καλοβελώνης που πήρε wild card και θα παίξει απέναντι στον Χρήστο Αντωνόπουλο (επίσης με wild card), αλλά και ο Χρήστος Γκλαβάς (wild card) που θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα του κόντρα στον Ρουμάνο και Νο6 του ταμπλό, Σεμπάστιαν Γκίμα. 

The post Ηράκλειο: Μια νίκη από το κυρίως ταμπλό Κουντουράκης και Σακελλαρίδης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα