Ηράκλειο: Εξασφάλισε την wild card ο Τσιτσιπάς

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς εξασφάλισε την ελευθέρας για να αγωνιστεί στο τουρνουά των 15.000$ ITF που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο 20χρονος θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον Νο1 του ταμπλό και φιναλίστ της περασμένης εβδομάδας, Γιούτα Σιμίζου, ενώ σε περίπτωση πρόκριση θα παίξει με τον νικητή της αναμέτρησης

του Βρετανού Ντάνιελ Κοξ με τον Ολλανδό Άλεκ Ντέκερς. 

Την δεύτερη wild card πήρε ο Αλέξανδρος Σκορίλας, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης γνωρίζοντας την ήττα από τον μετέπειτα κάτοχο του τίτλου τον Βρετανό, Ράιαν Πένιστον.

Ο Σκορίλας θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον Κινέζο και Νο7 του ταμπλό, Ζε Ζανγκ. Σε περίπτωση πρόκρισης ο Έλληνας τενίστας θα παίξει κόντρα σε έναν εκ των Άνταμ Τζόουνς (Μ. Βρετανία) και Κέσλεϊ Στίβενσον (Καναδάς). 

Θυμίζουμε ότι, από ελληνικής πλευράς στο κυρίως ταμπλό θα βρεθεί και ο Αριστοτέλης Θάνος, ο οποίος χρειάστηκε να περάσει τους τρεις γύρους της προκριματικής φάσης. 

Πρεμιέρα με νίκη για Χρυσόχο

Ο Κύπριος Πέτρος Χρυσόχος έκανε ιδανικό ξεκίνημα στην δεύτερη εβδομάδα του τουρνουά, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στον δεύτερο γύρο.

Ο ημιφιναλίστ της περασμένης εβδομάδας και Νο2 του ταμπλό επικράτησε του Βρετανού Μαρκ Γουάιτχαουζ με 7-5, 6-4 και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον νικητή από την αναμέτρηση του Ιάπωνα Τακούτο Νίκι που θα παίξει κόντρα στον Ιταλό Φεντερίκο Αρναμπόλντι. 

Θάνος Σταθόπουλος 

The post Ηράκλειο: Εξασφάλισε την wild card ο Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα