Κι άλλο χειρουργείο για Ντελ Πότρο

Το κύκνειο άσμα στην καριέρα του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, ίσως είναι πιο κοντά απ’ότι θα ήθελε και πίστευε ο άτυχος Αργεντινός.

Το πρώην Νο3 του κόσμου και πρωταθλητής του Αμερικανικού Όπεν το 2009, πρόκειται να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο, μόλις λίγους μήνες μετά την δεύτερη επέμβαση για τον ίδιο λόγο τον περασμένο Μάρτιο.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τρίτο χειρουργείο στο οποίο θα υποβληθεί ο 32χρονος άσος, δεν έχουν γίνει γνωστές ωστόσο αυτή η εξέλιξη

ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες που είχε ο Ντελ Πότρο για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που ηταν και ο μεγάλος του φετινός στόχος.

Another surgery for Juan Martin del Potro 'will undergo another operation on his right knee, but said he still hopes to play the Tokyo Olympics.' That's 3 surgeries already. A great player, but it is hard to run now. Soon, he will retire. But he is nice guy, talking to him pic.twitter.com/v4EsuepO5t

— Matt Cronin (@TennisReporters) May 24, 2021

Ο Ντελ Πότρο παρά τις συνεχόμενες ατυχίες, ήταν αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να επιστρέψει στο ATP Tour, ωστόσο μετά από τη νέα αυτή εξέλιξη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η επίσημη τοποθέτησή του.

The post Κι άλλο χειρουργείο για Ντελ Πότρο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα