Στα προημιτελικά η Αντρεέσκου (vids)

Η Νο1 του ταμπλό ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της προερχόμενης από τα προκριματικά Βελγίδας, Μαρίνα Ζανέφσκα με 6-1, 6-4, σε ένα παιχνίδι που κράτησε 66 λεπτά.

Αυτή η νίκη ήταν η μόλις τρίτη καριέρας σε χωμάτινη επιφάνεια για την Καναδή, με την οποία σφράγισε την είσοδο της στα προημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Στρασβούργο. 

Swift work from the top seed

@Bandreescu_ eases into the Strasbourg quarterfinals with a 6-1, 6-4

victory over Zanevska!#IS21 pic.twitter.com/WzCqyd8QBX

wta (@WTA) May 25, 2021

Η 20χρονη σημειώνοντας δύο μπρέικ και παραχωρώντας μόλις επτά πόντους στο σερβίς της, ολοκλήρωσε το πρώτο σετ σε 25 λεπτά, ενώ στο δεύτερο αν κατάφερε να επιστρέψει από το 2-4 κατακτώντας τα τελευταία τέσσερα γκέιμ του αγώνα. 

Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από την αναμέτρηση της Κινέζας Σουάι Ζανγκ, η οποία αντιμετωπίζει την Ρουμάνα Σοράνα Κιρστέα. 

Κέρδισε τον… μαραθώνιο η Ρότζερς

Στα άλλα παιχνίδια και συγκεκριμένα στον αμερικανικό “εμφύλιο” η Σέλμπι Ρότζερς κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κριστίνα ΜακΧέιλ με 7-5, 6-7(6), 7-5 σε ένα παιχνίδι που κράτησε κάτι λιγότερο από 3,5 ώρες! 

Η Ρότζερς, αν και έσβησε δύο ματς-πόιντ, ήταν εκείνη που εξασφάλισε την είσοδό της στις “16” και πλέον θα αντιμετωπίσει την προερχόμενη από τα προκριματικά Τζουλ Νιμάιερ, η οποία κέρδισε την επίσης προερχόμενη από τα προκριματικά, Γαλλίδα, Ντιάν Παρί με 6-4, 6-3.

Terrific. Tenacious.

@Shelby_Rogers_ saves a match point and overcomes compatriot McHale in a 3h23m tussle to reach Round 2 in Strasbourg #IS21 pic.twitter.com/mOOEad8VKd

wta (@WTA) May 25, 2021

Στην έκπληξη της ημέρας η Ολλανδή και Νο84 του κόσμου, Αράντσκα Ρους επικράτησε της Νο2 του ταμπλό Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα με 6-4, 6-4 σε 91 λεπτά και στον δεύτερο γύρο θα παίξει κόντρα σε μια ακόμη ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά την Γαλλίδα Αρμονί Ταν (Νο151) που κέρδισε την Βελγίδα (Νο67) Άλισον φαν Έτφανκ με 6-4, 6-4. 

Upset in Strasbourg!

@Arantxarus takes down in-form No.2 seed Pegula to reach the last 16 #IS21 pic.twitter.com/X3HLhewfSr

wta (@WTA) May 25, 2021

SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Στα προημιτελικά η Αντρεέσκου (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα