Ηχηρές δηλώσεις Μάρεϊ κατά των παικτών του μονού!

Ο σπεσιαλίστας στα διπλά του τένις, Τζέιμι Μάρεϊ, προέβη σε μερικές ηχηρές δηλώσεις κατά των τενιστών που παίζουν κατά κύριο λόγο μονά αλλά χρησιμοποιούν τα διπλά για εύκολο κέρδος.

Ο Τζέιμι Μάρεϊ, ο μεγάλος αδερφός του Άντι Μάρεϊ, έχει αφιερώσει όλη του την καριέρα στα διπλά του τένις και όχι άδικα.

Κάτοχος 23 συνολικά τίτλων στη συγκεκριμένη κατηγορία αγώνων, εκ των οποίων και δύο Slams, αλλά και πρώην Νο1 του κόσμου στη σχετική κατάταξη, ο 33χρονος Βρετανός βγάζει το “ψωμί” του αγωνιζόμενος αποκλειστικά στην

ομαδική πλευρά του αθλήματος.

Ωστόσο, σε αρκετές περιπτώσεις παίζει με αντιπάλους που αγωνίζονται κατά κύριο λόγο στα μονά, συμμετέχουν ωστόσο σε σποραδικές περιπτώσεις και σε διπλά.

Ενώ βρίσκει το αγωνιστικό και τακτικό κομμάτι του να παίζεις με σπεσιαλίστες στα μονά ενδιαφέρον, θεωρεί ότι το κίνητρο αυτών των τενιστών είναι καθαρά οικονομικό.

“Το βρίσκω ενδιαφέρον όταν παίζω με παίκτες σπεσιαλίστες στα μονά. Είναι ωραία να βλέπεις αυτά τα αντίθετα στιλ στο κορτ. Ωστόσο, ο κυριότερος λόγος που παίζουν διπλά είναι να κερδίζουν εύκολα και χωρίς άγχος χρήματα”.

“Απλά, βάζεις το όνομα σου στην κλήρωση, δεν σε νοιάζει καν αν θα κερδίσεις ή θα χάσεις και κανείς δεν θα τους ζητήσει τον λόγο αν δεν τα πηγαίνουν καλά στα διπλά. Αλλά, αν εγώ κάνω τέσσερις σερί ήττες, η κατάταξη μου θα καταρρεύσει και δεν θα μπαίνω καν σε βασικό ταμπλό τουρνουά”.

“Το βρίσκω απογοητευτικό και καθόλου καλό για το “προϊόν” του τένις. Να έχεις παίκτες στο κορτ που δεν τους νοιάζει να κερδίσουν. Τους ενδιαφέρει να προπονηθούν λίγο, να εγκλιματιστούν στις συνθήκες του τουρνουά και η επιταγή που θα τους έρθει. Με τα οικονομικά δεδομένα στο τένις, η “πίτα” των χρημάτων γίνεται όλο και μεγαλύτερη.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ηχηρές δηλώσεις Μάρεϊ κατά των παικτών του μονού! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα