“Η Σερίνα δεν θα ξαναπαίξει στο Αυστραλιανό Όπεν”

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η φετινή παρουσία της Σερίνα Γουίλιαμς στο Αυστραλιανό Όπεν, ήταν και η τελευταία στην καριέρα της.

Η 39χρονη Αμερικανίδα αποχώρησε δακρυσμένη από τη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον αποκλεισμό της στα ημιτελικά από τη Ναόμι Οσάκα και πολλοί αναλυτές θεωρούν πως αυτήν ήταν και η τελευταία παρουσία της “Βασίλισσας” στη Μελβούρνη.

Η πρώην Νο1 Βρετανίδα τενίστρια και άλλοτε Νο55 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, Σαμάνθα Σμιθ, ανέλυσε τη σκέψη της γύρω από τη συγκεκριμένη εκδοχή, λέγοντας πως η

Σερίνα θα αποσυρθεί από το επαγγελματικό τένις στο τέλος του 2021.

Όσα είπε:

“Δεν την έχω δει ποτέ ξανά να το κάνει αυτό. Έφυγε από τη συνέντευξη τύπου με δάκρυα. Δεν εξήγησε τίποτε σε κανέναν. Την παρακολουθώ τα τελευταία 20 χρόνια και δεν το έχει ξανακάνει.

Η Σερίνα και η Βίνους είναι δυο από τις πιο απρόβλεπτες τενίστριες. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να ξημερώσει μαζί τους. Από τη μια στιγμή στην άλλη, μπορούν να σε δικαιώσουν ή να σε εκθέσουν.

Η αίσθηση μου όμως αυτή τη στιγμή, είναι ότι θα παίξει το Wimbledon και το US Open φέτος και δεν θα ξαναπαίξει σε Grand Slam.

Πιστεύω έχει καλές πιθανότητες να κατακτήσει κάποιο Major μέχρι το τέλος της σεζόν διότι το επίπεδό της είναι ακόμη υψηλό, όμως νομίζω ότι και να γίνει, τον Δεκέμβριο θα ανακοινώσει την αποχώρησή της”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Η Σερίνα δεν θα ξαναπαίξει στο Αυστραλιανό Όπεν” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα