Η κλήρωση της Βαλεντίνης

17:09 9/4/2018 - Πηγή: Tennis24
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου προκρίθηκε μέσω προκριματικών στο κυρίως ταμπλό του χωμάτινου τουρνουά στην Μπογκοτά της Κολομβίας. Αναλυτικά ποια ονόματα αγωνίζονται στον θεσμό στον οποίο δεν παίζει καμία αθλήτρια του Top50!

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μετά την πρόκρισή της στο κυρίως ταμπλό του WTA Monterrey στο Μεξικό, όπου αγωνίστηκε στον 1ο γύρο κόντρα στην Γιάνα Φετ την προηγούμενη εβδομάδα, προκρίθηκε και στο βασικό ταμπλό του τουρνουά στην Μπογκοτά της Κολομβίας.

Διαφορετική επιφάνεια

αυτήν την φορά, αφού ο θεσμός στην Κολομβία είναι στο χώμα, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο183 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, να δείχνει πως μόνο τυχαίο δεν ήταν το πέρασμά της από το κυρίως ταμπλό στο Μεξικό, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις.

Μάλιστα, η Βαλεντίνη είδε την κληρωτίδα να της χαμογελάει, αφού στον 1ο γύρο του τουρνουά καλείται να αντιμετωπίσει την 23χρονη Γιαπωνέζα Μίγιου Κάτο, η οποία βρίσκεται στο Νο138 της παγκόσμιας κατάταξης και μόνο φόβητρο δεν μπορεί να θεωρηθεί για την 21χρονη Ελληνίδα.

Η Βαλεντίνη θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι την Τρίτη, ενώ αν καταφέρει και πάρει σπουδαία πρόκριση στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, τότε εκεί θα αντιμετωπίσει πιθανότατα το Νο3 του ταμπλό και Νο73 στον κόσμο, Γιοχάνα Λάρσον από την Σουηδία.

Στην υπόλοιπη κλήρωση του τουρνουά, η Ντάρια Κασάτκινα θα είναι η μεγάλη απούσα από τον θεσμό, αφού την τελευταία στιγμή απέσυρε την συμμετοχή της αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους διοργανωτές, οι οποίοι λίγη ώρα πριν, είχαν μάθει και την απόσυρση της υπερασπίστριας του τίτλου στην Μπογκοτά, Φραντζέσκα Σκιαβόνε!

Αξίζει να σημειωθεί πως στην διοργάνωση δεν αγωνίζεται καμία αθλήτρια του Top50 της WTA, με Νο1 του ταμπλό και φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου να είναι η Τατιάνα Μαρία, Νο62 στον κόσμο.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, η Μάγδα Λινέτ βρίσκεται στην θέση Νο2 με την Γιοχάνα Λάρσον στο Νο3, την Βικτόρια Σέπεντε Ρόγικ στο Νο4 και τις Λάρα Αρουαμπαρένα και Άλισον Ρίσκε στις θέσεις 5 και 6.

Στην διοργάνωση συμμετέχει και η ημιφιναλίστ του πρόσφατου θεσμού στο Μοντερέι του Μεξικό, Άνα Μπόγκνταν όντας στο Νο7 του ταμπλό, ενώ και η κοπέλα του Νικ Κύργιου, Άιλα Τομλιάνοβιτς, βρίσκεται στο Νο8 του ταμπλό.

Πιθανοί προημιτελικοί

Τ.Μαρία-Μπόγνταν

Σέπεντε Ρόιγκ-Τομλιάνοβιτς

Αρουαμπαρένα-Λάρσον

Ρίσκε-Λινέτ

DRAW | OOP (-8h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η κλήρωση της Βαλεντίνης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα