Η κλήρωση της Βαλεντίνης στο US Open

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα προκριματικά ταμπλό του Αμερικανικού Όπεν, με την 22χρονη Ελληνίδα, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, να δηλώνει παρούσα και να αναμένεται να ντεμπουτάρει τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη

Η Βαλεντίνη συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της παρθενικής της συμμετοχής σε main draw Major διοργάνωσης και αυτή την εβδομάδα θα δοκιμάσει την τύχη της στα προκριματικά του φετινού US Open.

Η

κληρωτίδα, δεν της έκανε πάντως το χατήρι, τοποθετώντας την σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό bracket, μιας και θα πρέπει να αποκλείσει τρεις αθλήτριες που βρίσκονται ψηλότερα από την ίδια στην παγκόσμια κατάταξη (Νο214), αν θέλει να αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό.

Αρχικά, θα τεθεί αντιμέτωπη σήμερα στις 18:00GR στο Court 8 των εγκαταστάσεων, με την 21χρονη Αυστραλή Μάντισον Ίνγκλις, η οποία απολαμβάνει το Νο206 στον κόσμο αυτή την περίοδο. Σίγουρα, όχι και το δυσκολότερο εμπόδιο, αλλά χρειάζεται προσοχή.

Αν η Γραμματικοπούλου δείξει το καλό της πρόσωπο, το μόνο σίγουρο είναι πως θα προκριθεί από την Ίνγκλις και θα βρει στη συνέχεια στο δρόμο της, μια εκ των Καταρίνα Κάβα (Νο124) και Λιζέτ Καμπρέρα (Νο193).

Αν κάνει την υπέρβαση αφήνοντας εκτός, κατά πάσα πιθανότητα την 26χρονη Πολωνή, τότε θα έχει μπροστά της το… υπέρτατο εμπόδιο στο ταμπλό.

Αυτό, γιατί θα αντιμετωπίσει το Νο1 των προκριματικών και Νο64 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, Έλενα Ριμπάκινα. Εφόσον φυσικά, η κοπέλα από το Καζακστάν, αποκλείσει πρώτα τις Έμα Ναβάρο (WC) και Αρίνα Ροντιόνοβα (Νο236).

US OPEN QUALIFYING WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η κλήρωση της Βαλεντίνης στο US Open appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα