Ο σπουδαιότερος της τίτλος – VIDEO

Η Μάντισον Κις κατέκτησε τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας της κερδίζοντας δύσκολα την εξαιρετική Σβετλάνα Κουζνέτσοβα στον τελικό του Σινσινάτι…

Τον μεγαλύτερο, μακράν, τίτλο της καριέρας της κατέκτησε η Μάντισον Κις!

Η 24χρονη τενίστρια κατάφερε να κερδίσει έναν πολύ δύσκολο τελικό κόντρα στην πολύπειρη Σβετλάνα Κουζνέτσοβα με 7-5, 7-6(5) για να κατακτήσει το Σινσινάτι που είναι ο πρώτος της τίτλος σε τουρνουά της κατηγορίας Premier 5.

Keys to the trophy!@madison_keys is your @cincytennis champion – beating Kuznetsova 7-5, 7-6(5)!#CincyTennis pic.twitter.com/1WlLFLDRpm

WTA (@WTA) 18 Αυγούστου 2019


Ένας τίτλος που την ανεβάζει και πάλι στο Τop10 της παγκόσμιας κατάταξης (Νο10) και όντας φιναλίστ του Αμερικανικού Όπεν δύο χρόνια πριν, μπαίνει με πολύ καλή ψυχολογία στο Slam της πατρίδας της όντας ένα από τα dark horses της διοργάνωσης.

Και όλα αυτά ενώ η αναγεννημένη αυτήν την εβδομάδα Κουζνέτσοβα σέρβιρε για να κερδίσει και τα δύο σετ αλλά η πεισματάρα Κις την σταμάτησε.

Η Ρωσίδα έκανε καταπληκτική εβδομάδα στο Οχάιο και ανταμείβεται με μία άνοδο 91(!) θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη που την εκτοξεύει στο Νο62 του κόσμου!

Είχε στα χέρια της και τα δύο σετ, ωστόσο, η Κις (ολοκλήρωσε το ματς με 45 winners), κατάφερε να ανεβάσει την απόδοσή στο τέλος και των δύο σετ και να πάρει τη σπουδαιότερη νίκη της καριέρας της σε μία μέρα-ορόσημο για την ίδια.

WESTERN & SOUTHERN OPEN WOMEN’S DRAW

Κώστας Αϊτάκης

The post Ο σπουδαιότερος της τίτλος – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα