Επέστρεψε με νίκη ο Μπέρντιχ

Την πρώτη του νίκη από τον Φεβρουάριο, πανηγύρισε ο Τόμας Μπέρντιχ στη χθεσινή πρεμιέρα του Winston-Salem Open

Μπορεί ο Πέτρος Χρυσοχός να μην κατάφερε να μπει στο κυρίως ταμπλό, ωστόσο οι μάχες ξεκίνησαν για τα καλά στο τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας για το Αμερικανικό Όπεν που ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα (26/08).

Ο Τόμας Μπέρντιχ, πρώην Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια επιστροφής στο Wimbledon, έδειξε να βρίσκεται στο σωστό δρόμο της ολοκληρωτικής

επανένταξής του στο tour, μετά τον τραυματισμό στην πλάτη που του έχει επιτρέψει να αγωνιστεί σε μόλις εφτά τουρνουά φέτος.

Αγωνιζόμενος με wild card, από το Νο101 της παγκόσμιας κατάταξης, ο 33χρονος Τσέχος επικράτησε 6-1, 3-6, 6-3 του Αντρέα Σέπι για τον 1ο γύρο του Winston-Salem Open και σημείωσε την πρώτη του νίκη στο tour, από τον περασμένο Φεβρουάριο στο Ντουμπάι.

“Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο. Η αγάπη μου για το άθλημα, μου έδωσε δύναμη να πραγματοποιήσω μια ακόμη προσπάθεια να επιστρέψω. Θέλω να παίξω μερικά ματς εδώ και στο US Open και να δούμε πως θα πάει. Δεν ήταν η καλύτερη νίκη αλλά η νίκη μετράει. Ξέρω ότι μπορώ να παίξω ακόμα καλό τένις, αν είμαι υγιής” είπε ο Μπέρντιχ.

Στον επόμενο γύρο, ο Μπέρντιχ θα αντιμετωπίσει το Νο8 του ταμπλό, Φίλιπ Κραϊνοβιτς.

Ο Ινδός, Πρανές Γκουνεσβαράν πήρε επίσης το εισιτήριο για το 2ο γύρο, μετά τη νίκη του με 6-3, 6-4 επί του Γερμανού, Στέμπε και θα αποτελέσει το πρώτο εμπόδιο του Νο1, Μπενουά Περ.

Την πρόκριση στους “32” της ATP 250 διοργάνωσης, εξασφάλισαν επίσης και οι Ζαούμ Μουνάρ, Μάριους Κόπιλ και Ρόμπιν Χάασε.

WINSTON-SALEM SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Επέστρεψε με νίκη ο Μπέρντιχ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα