Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Κατάρ (draw)

Μετά τη συμμετοχή της στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης και την απόσυρσή της από το Ντουμπάι την τρέχουσα εβδομάδα, η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει στην αγωνιστική δράση παίρνοντας μέρος στο WTA 1000 τουρνουά του Κατάρ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, αφού ξεκουράστηκε και προπονήθηκε εντατικά, ταξίδεψε για την Ντόχα όπου καταλαμβάνει το Νο6 του ταμπλό και έχει bye

στον 1ο γύρο της πολύ σημαντικής διοργάνωσης.

Το Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης περιμένει στο 2ο γύρο τη νικήτρια της εμφύλιας αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο Αμερικανίδες, Σοφία Κένιν και Αν Λι.

Σε περίπτωση που περάσει η Κένιν, θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για τη Σάκκαρη αφού η 23χρονη Αμερικανίδα είναι πρωταθλήτρια του Australian Open 2020 και φιναλίστ του Roland Garros την ίδια χρονιά. Βέβαια, η τωρινή της κατάσταση δεν είναι η ίδια καθώς έχει πέσει στο Νο90 του κόσμου.

Στον 3ο γύρο η Μαρία διασταυρώνεται με την 9-Τζέσικα Πέγκουλα ενώ στο quarter της Ελληνίδας βρίσκονται οι Μπαντόσα και Γκοφ.

Νο1 του ταμπλό στο Κατάρ είναι η Αρίνα Σαμπαλένκα που περιμένει μια εκ των Κορνέ-Σαμσόνοβα στο 2ο γύρο ενώ το Νο2, Κρεϊτσικοβα θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Ρίσκε-Λινέτ.

QATAR OPEN DRAW | DOUBLES DRAW |OOP (+1h)

The post Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Κατάρ (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα