Η φοβερή ανατροπή του Ντάνιελ

18:23 4/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Τάρο Ντάνιελ “έκλεψε” τα φώτα στους προημιτελικούς του Όπεν της Κωνσταντινούπολης με τον τρόπο που επικράτησε του Ροτζέριο Ντούτρα Σίλβα επιστρέφοντας από το 0-4 του τρίτου σετ!

Ο νεαρός Ιάπωνας είχε δημιουργήσει κάποιες πρώτες θετικές εντυπώσεις πέρσι στο Αμερικανικό Όπεν παίζοντας εξαιρετικά κόντρα στον Ράφα Ναδάλ, τις πολλαπλασίασε φέτος νικώντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Indian Wells και πλέον έχει να καυχιέται ότι προκρίθηκε στον πρώτο χωμάτινο ημιτελικό της καριέρας του!

Ο τρόπος μάλιστα που επετεύχθη είναι που εντυπωσιάζει περισσότερο μιας και ο Ντάνιελ

έκανε πολλαπλές ανατροπές για να κερδίσει τον Ροτζέριο Ντούτρα Σίλβα με 1-6, 6-1, 6-4.

Ειδικά, αυτό που έκανε στο τρίτο σετ επιστρέφοντας από την πολύ δύσκολη θέση του 0-4 είναι που εντυπωσιάζει με τον ίδιο να δηλώνει με ειλικρίνεια πως είχε χαμένο το ματς στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο αλλά ένα κερδισμένο game εκεί ήταν ικανό για να ανακτήσεις τις ελπίδες του.

Το ένα κερδισμένο game έγιναν έξι συνεχόμενα και ήρθε αυτή η ανέλπιστη πρόκριση στα ημιτελικά και σε ένα ταμπλό που δεν υπάρχει πλέον το μεγάλο όνομα, όλα είναι πιθανά!

Τον Ζερεμί Σαρντί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά ο Ντάνιελ με τον Γάλλο να κερδίζει πολύ πειστικά τον Τόμας Φαμπιάνο με 6-2, 6-2.

Φοβερός και τρομερός ο Μάλεκ Γιατζίρι, έδειξε ότι η νίκη του κόντρα στον Μάριν Τσίλιτς δεν ήταν τυχαία και με νέα σπουδαία εμφάνιση απέκλεισε τον Γίρι Βέσελι με 3-6, 6-4, 6-1 και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως, στα 34 του, κάνει την καλύτερη σεζόν του στο τουρ!

Παρασκευή, 4/5: Προημιτελικοί Istanbul Open

Daniel (Japan) beat Dutra Silva (Brazil) 1-6 6-1 6-4

Chardy (France) beat Fabbiano (Italy) 6-2 6-2

Jaziri (Tunisia) beat Vesely (Czech Republic) 3-6 6-4 6-1

DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Η φοβερή ανατροπή του Ντάνιελ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα