Σταν Βαβρίνκα: “Η τρέλα μου να επιστρέψω είναι μεγάλη”

14:59 4/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Στάνισλας Βαβρίνκα δεν θα αγωνιστεί ούτε στο επικείμενο Mutua Madrid Open, όμως σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Νιόν της Ελβετίας, τόνισε πως το τέλος του τούνελ της επιστροφής του στο τένις, είναι κοντά!

Ένας από τους πλέον άτυχους τενίστες φέτος, ο Στάνισλας Βαβρίνκα, διανύει μια αρκετά περίεργη περίοδο για τον ίδιο, αφού δεν μπορεί να βρει αγωνιστικό ρυθμό λόγω των αλλεπάλληλων τραυματισμών του.

Ο Ελβετός, δεν θα αγωνιστεί ούτε στο προσεχές Mutua Madrid Open στην Ισπανία την ερχόμενη εβδομάδα, όμως σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σε δημοσιογράφους την Πέμπτη, επισήμανε

πως η επιστροφή του είναι κοντά, ενώ η… τρέλα του για να γυρίσει στο τένις είναι πολύ μεγάλη!

Αναλυτικά όσα είπε ο Stan the Man:

“Δεν ήθελα να παίξω στην Μαδρίτη την ερχόμενη εβδομάδα μόνο απλά για να το κάνω. Έχασα δέκα ημέρες προπονήσεων γιατί τραυματίστηκα ξανά και είμαι μαζί με τον Μάγκνους Νόρμαν εδώ και δυο εβδομάδες προκειμένου να έρθω σε καλή κατάσταση.

Του τηλεφώνησα και κατευθείαν απάντησε θετικά στο να έρθει να με βοηθήσει. Ο μεγάλος μου στόχος είναι να επιστρέψω και πάλι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, για αυτό και προπονούμαι στο 100% μου. Νομίζω, πως βλέπω πια το τέλος του τούνελ.

Το φετινό καλεντάρι μου δεν έχει καμία σχέση με αυτά των προηγούμενων ετών, αυτό γιατί ο τραυματισμός μου τα άλλαξε όλα. Μετά από έναν χρόνο στον οποίο έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και δεν έχω καταφέρει να βρω ρυθμό, θέλω επιτέλους να μπορέσω να παίξω σε συνεχόμενα τουρνουά.

Πρέπει όμως παράλληλα να αποδεχθώ, πως χρειάζομαι χρόνο για να γίνει κάτι τέτοιο. Τα αποτελέσματα θα έρθουν και πρέπει να είμαι υπομονετικός. Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, όμως η… τρέλα μου να επιστρέψω είναι τόσο μεγάλη.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σταν Βαβρίνκα: “Η τρέλα μου να επιστρέψω είναι μεγάλη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα