Επιστροφή στη δράση για Σάκκαρη

Μετά το εξαιρετικό US Open όπου πραγματοποίησε την παρθενική της συμμετοχή σε ημιτελική φάση Grand Slam τουρνουά, η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει δριμύτερη στο WTA Tour με έναν αντίπαλο: πρόκληση.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, αντιμετωπίζει στις 14:30GR (Cosmote TV) την πρωταθλήτρια του Roland Garros

2017 και Νο29 της παγκόσμιας κατάταξης, Γέλενα Οσταπένκο για το 2ο γύρο του J&T Banka Ostrava Open στην Τσεχία.

Οι δύο κοπέλες θα συναντηθούν για 3η φορά στο tour, με το σκορ να είναι ισόπαλο 1-1.Το 2017 στο πράσινο χώμα του Τσάρλεστον, η Λετονή είχε επικρατήσει στα τρία σετ ενώ η Μαρία πήρε εκδίκηση 1.5 χρόνο αργότερα, στον 1ο γύρο του Australian Open 2019 με νίκη επίσης στα τρία σετ.

Η wild card Γέλενα Οσταπένκο, πρώην Νο5 στον κόσμο (2018), προέρχεται από τη συμμετοχή της στον τελικό του Luxembourg Open την προηγούμενη εβδομάδα, χάνοντας την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον 5ο WTA τίτλο της καριέρας της, μετά την ήττα από την Δανέζα, Κλάρα Τάουσον.

Η Μαρία θα παίξει τον πρώτο της αγώνα μετά τον αποκλεισμό από την μετέπειτα πρωταθλήτρια στη Νέα Υόρκη, Έμα Ραντουκάνου, στα ημιτελικά του Αμερικανικού Όπεν.

Όποια τενίστρια κερδίσει, στα προημιτελικά της indoor διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Παβλιουτσένκοβα-Μαρτίντσοβα που ακολουθεί.

OSTRAVA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Επιστροφή στη δράση για Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα