Κόντρα στην Οσταπένκο η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε την πρώτη της αντίπαλο στο 500αρι τουρνουά της Οστράβα. Την πρωταθλήτρια του Roland Garros 2017 και φιναλίστ στο Λουξεμβούργο την προηγούμενη εβδομάδα, Γελένα Οσταπένκο, θα αντιμετωπίσει η 26χρονη Ελληνίδα.

Ως Νο4 του ταμπλό αγωνίζεται στο τουρνουά της Τσεχίας η Μαρία και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις την Πέμπτη, με ένα tricky matchup, μιας και η Λετονή βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Οσταπένκο

επικράτησε της Άννα Μπλίνκοβα (No126) με 6-4, 6-0 και πέρασε στο 2ο γύρο αγώνων του Ostrava Open, όπου την περίμενε από την ημέρα της κλήρωσης η Σάκκαρη.

Οι δυο αθλήτριες έχουν τεθεί αντιμέτωπες δυο φορές στο παρελθόν και μετράνε από μια νίκη. Το 2017, στο χωμάτινο θεσμό του Τσάρλεστον η Λετονή είχε πάρει τη νίκη στα τρία sets.

Δυο χρόνια αργότερα (2019) η Μαρία απάντησε στο Η2Η, ισοφαρίζοντας χάρις σε νίκη της στο Αυστραλιανό Όπεν. Και αυτή η αναμέτρηση κρίθηκε σε 3ο set.

Η νικήτρια του αγώνα της Πέμπτης θα προκριθεί στα προημιτελικά της Οστράβα, όπου θα βρει απέναντί της, μια εκ των Αναστασία Παβλιουτσένκοβα (Νο5 του ταμπλό) και Τερέζα Μαρτίνκοβα.

OSTRAVA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Κόντρα στην Οσταπένκο η Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα