Η’ Ένωση: Επιβράβευση έτους 2020

12:25 1/7/2020 - Πηγή: Tennis24

Όπως είναι γνωστό η ‘Η Ένωση σωματείων αντισφαίρισης Αττικής, εδώ και αρκετά χρόνια, επιβραβεύει ηθικά και υλικά τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες που ανήκουν στα σωματεία της δύναμής της, είτε προσφέροντας αθλητικά ταξίδια στην Ευρώπη για την συμμετοχή τους σε διεθνή πρωταθλήματα, είτε παρέχοντας την δυνατότητα συμμετοχής σε αθλητικό καμπ στο εξωτερικό.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας το Διοικητικό Συμβούλιο της ‘Η Ένωσης αποφάσισε, ομόφωνα, για μία ακόμη φορά να στηρίξει και να επιβραβεύσει τους

αθλητές και αθλήτριες που θα διακριθούν φέτος, προσφέροντάς τους την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διεθνή τουρνουά της Ευρώπης.

Η επιβράβευση αυτή θα δοθεί στους πρώτους και στις πρώτες αθλήτριες της `Ενωσής μας (κατηγορίες: Α-Κ 12, Α-Κ 14 ΚΑΙ Α-Κ 16 ΕΤΩΝ), σύμφωνα με την τελική πανελλήνια κατάταξη των παραπάνω κατηγοριών, όπως θα ανακοινωθεί από την ΕΦΟΑ στο τέλος του 2020.

Το κόστος κάθε ταξιδιού (που θα είναι στο σύνολό τους 6), υπολογίζεται σε περίπου εξακόσια (600) ευρώ κατ’άτομο. Τα ταξίδια θα πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός του έτους 2021.

The post Η’ Ένωση: Επιβράβευση έτους 2020 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα