Ρολάν Γκαρός: Ζητάει αύξηση των θεατών

Παρά το φιάσκο του Adria Tour με τις γεμάτες εξέδρες και τις δραματικές συνέπειες που αυτό είχε στον συνολικό αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού στα Βαλκάνια, το Γαλλικό Όπεν δίνει μάχη ώστε να αυξηθεί το αρχικό όριο των 5.000 θεατών που είχε επιβληθεί από τη γαλλική κυβέρνηση.

Μέσω του προέδρου της Γαλλικής Ομοσπονδίας Τένις, Μπερνάρ Τζιουντισελί, γίνεται προσπάθεια να διπλασιαστεί αυτός ο αριθμός, να επιτραπεί δηλαδή η είσοδος σε 10.000 φίλους του τένις ημερησίως στις εγκαταστάσεις του Ρολάν Γκαρός.

Ωστόσο, αυτό

έρχεται σε αντίθεση με δήλωση της Γαλλίδας υπουργού αθλητισμού, Ροξάνα Μαρασινεάνου που ανέφερε: “Θα μείνουμε στο όριο των 5.000 ανθρώπων προς στιγμήν γιατί πρόκειται για μαζική συνάθροιση κόσμου σε δημόσιο μέρος. Δεν γίνεται να έχουμε εξαίρεση σε ένα αθλητικό γεγονός”.

Ωστόσο, ο Τζιουντισελί πιστεύει ότι ακόμα είναι νωρίς και οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί: “Θα συμφωνήσουμε σε ένα νούμερο που θα θέλει και η γαλλική κυβέρνηση. Πιστεύω ότι θα έχουμε αρκετές συζητήσεις ακόμα γιατί υπάρχει χρόνος. Θα πέσουν πολλά σενάρια στο τραπέζι και θα επιλεγεί το καλύτερο από όλες τις απόψεις”.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ρολάν Γκαρός: Ζητάει αύξηση των θεατών appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα