ΜακΕνρο: “Τζόκοβιτς και Ναδάλ θα παίξουν στο US Open”

Πεπεισμένος ότι οι Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς θα αγωνιστούν και στα δύο φετινά εναπομείναντα Slams είναι ο Τζον ΜακΕνρο.

Οι δύο θρύλοι του αθλήματος είναι θετικά διακείμενοι στο να αγωνιστούν στο Ρολάν Γκαρός των τελών Σεπτεμβρίου, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για το US Open όπου υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες για το αν θα παίξουν εκεί.

Ο Τζόνι Μακ θεωρεί ότι δεν γίνεται να λείψουν από ένα τόσο σημαντικό τουρνουά παρά τις ιδιαιτερότητες μέσα στις οποίες θα γίνει φέτος.

“Το

πιστεύω και είναι η διαίσθηση μου, ότι οι κορυφαίοι παίκτες όπως ο Ναδάλ και ο Τζόκοβιτς θα παίξουν και τα δύο Slam. Έχουν “καθίσει” πολύ καιρό χωρίς αγωνιστική δράση και πιστεύω ότι είναι σε “αναμμένα κάρβουνα” για να επανέλθουν στον ανταγωνισμό. Μένουν δύο τεράστια τουρνουά για τη χρονιά αυτή και δεν βλέπω πώς γίνεται να τα χάσουν”.

“Δεν πιστεύω ότι τίθεται ζήτημα ασφάλειας διότι τα μέτρα στο US Open είναι πολύ αυστηρά. Κάθε παίκτης έχει αναφαίρετο δικαίωμα να μην αγωνιστεί αλλά πιστεύω ότι οι δύο μεγάλοι θα είναι εκεί”.

Κώστας Αϊτάκης

The post ΜακΕνρο: “Τζόκοβιτς και Ναδάλ θα παίξουν στο US Open” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα