Tρομερός Μπερετίνι, έβαλε τέλος στο σερί του Τιμ! – VIDEO

Ο Ματέο Μπερετίνι έβαλε τέλος στο αήττητο σερί που “έτρεχε” ο Ντομινίκ Τιμ από το Πεκίνο και προκρίθηκε στον παρθενικό του ημιτελικό σε Masters διοργάνωση!

Σε νέα “ύψη” ο εκπληκτικός Ματέο Μπερετίνι!

Ο 22χρονος Ιταλός συμπλήρωσε μια πλήρως NextGen τετράδα στα ημιτελικά του Shanghai Rolex Masters στο πρώτο χρονικά πολύ σημαντικό τουρνουά ATP

όπου, επιτέλους, οι νεότεροι τενίστες σταμάτησαν την “παλιά φρουρά” και σχετικά νωρίς.

Παράλληλα με την παλιά φρουρά, ο τρομερά ανεβασμένος φέτος Ιταλός τενίστας σταμάτησε και το σερί του “καυτού” Ντομινίκ Τιμ που “λύγισε” μετά από μάχη, με 7-6(6), 6-4 και αποχαιρετά την Ασία με ψηλά, το δίχως άλλο, το κεφάλι.

BIG TIME BERRETTINI!

Matteo Berrettini ends Thiem’s unbeaten run in Asia, advancing to his first Masters 1000 semi-final with a 7-6 6-4 win at #RolexSHMasters pic.twitter.com/a7n5g7bR5e

Tennis TV (@TennisTV) 11 Οκτωβρίου 2019


Μετά, λοιπόν, την παρθενική του συμμετοχή σε ημιτελικά Slam, φέτος στη Νέα Υόρκη, ο Μπερετίνι δείχνει ότι δεν είναι…μετεωρίτης και προκρίνεται στον πρώτο του Masters ημιτελικό ενώ διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για το Λονδίνο και το Nitto ATP Finals!

O Nτανίλ Μεντβέντεφ στα 23 του είναι ο πιο μεγάλος ηλικιακά από τους τέσσερις ημι-φιναλίστ της Σαγκάης!

Ο Μπερετίνι είναι πλέον μια νίκη μακριά από την είσοδο του στο Τοπ10 ενώ αυτή τη στιγμή είναι μέσα στους οκτώ κορυφαίους της “κούρσας” για το Λονδίνο.

Μεστό παιχνίδι έκανε ο Ιταλός τενίστας χρησιμοποιώντας άριστα τα δύο μεγάλα του όπλα: το σερβίς και το forehand.

Xρειάστηκε τέσσερα set point αλλά και να σώσει μια ευκαιρία του Τιμ να κάνει το 1-0 για να κερδίσει το πρώτο σετ σε ένα εκπληκτικό tie break ενώ εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό break που έγινε στο ματς για να τελειώσει τον αγώνα (σώζοντας δύο break point του Τιμ στο τελευταίο game) στο σερβίς του.

Κόντρα στον Ζβέρεφ πάει για το κόλπο γκρόσο και τη συμμετοχή του στον πρώτο του τελικό Masters σε μια Σαγκάη που έχει “ανοίξει” επικίνδυνα και όλοι οι συμμετέχοντες γλυκοκοιτάζουν πλέον τον τίτλο!

SHANGHAI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Tρομερός Μπερετίνι, έβαλε τέλος στο σερί του Τιμ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα