Μάγκας Τσιτσιπάς: “Το μεγαλύτερο comeback της καριέρας μου”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χαρακτήρισε τη νίκη-ανατροπή του κόντρα στον θρύλο Νόβακ Τζόκοβιτς ως το μεγαλύτερο comeback της καριέρας του όντας φυσικά κατενθουσιασμένος για το νέο του μνημειώδες επίτευγμα!

Πραγματικός “μάγκας” ήταν για ακόμη μια φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο 21χρονος πρωταθλητής έπαιξε απίστευτο τένις δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα για να “εκθρονίσει” τον Νόβακ Τζόκοβιτς από το Shanghai Rolex Masters!

Με μια εκπληκτική ανατροπή, κέρδισε για δεύτερη φορά στην καριέρα του τον τεράστιο Νόλε και είναι φυσικά ο μόνος

τενίστας που έχει κερδίσει φέτος και τους τρεις Big3, τον Φέντερερ στο Αυστραλιανό Όπεν, τον Ναδάλ στη Μαδρίτη και τον Τζόκοβιτς στη Σαγκάη!

Το τρομακτικό επίτευγμα αυτού του χαρισματικού τενίστα αναγνωρίστηκε φυσικά πλήρως από τον ίδιο που ήταν ενθουσιασμένος με την ανατροπή που έκανε κόντρα στον κορυφαίο τενίστα του κόσμου!

“Ήταν το καλύτερο comeback της καριέρας μου! Και στην Αυστραλία κόντρα στον Φέντερερ έμεινα με σετ πίσω και το να του πάρω τρία σερί σετ δεν ήταν καθόλου εύκολο. Αλλά στα best of 3 έχεις μικρότερο χρόνο αντίδρασης και είναι ακόμα πιο δύσκολο. Ήταν πνευματικά μια πολύ δύσκολη νίκη. Αλλά σκεφτόμουν μόνο πόντο-πόντο το ματς. Αυτό με βοήθησε” εκμυστηρεύτηκε ο Στεφ μετά το τέλος του αγώνα.

“Πάντα ονειρευόμουν ότι έπαιζα και κέρδιζα αυτούς τους παίκτες. Πλέον, βλέπω ότι απειλούνται από μένα και αυτό μου δίνει μια τεράστια ώθηση να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Ξέρω ότι αν παίξω όπως μπορώ, γίνεται να τους κερδίσω. Πρέπει να βρω το απαιτούμενο επίπεδο όπως έκανα σήμερα” πρόσθεσε.

“Φυσικά, χρειάζεται να παίξεις επιθετικά. Μόνο έτσι τους “τρομάζεις”. Ο Τζόκοβιτς έβγαλε μερικούς απίθανους πόντους αλλά δεν το αφήνω να με επηρεάζει. Το παίρνω με χιούμορ και συνεχίζω” κατέληξε.

Τώρα, έχοντας και την είδηση της παρθενικής του πρόκρισης σε Nitto ATP Finals τον προσεχή Νοέμβριο, ο Στέφανος καλείται να βρει απαντήσεις στο “μυστήριο” Ντανίλ Μεντβέντεφ, τον τρομερό Ρώσο που ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μάγκας Τσιτσιπάς: “Το μεγαλύτερο comeback της καριέρας μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα