Βέλεθ: «Τελικός Κυπέλλου και Ευρώπη οι στόχοι μας, θα φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο»

20:46 11/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Φραν Βέλεθ βρέθηκε στο περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ και μίλησε για τους στόχους της ομάδας, αλλά και την αλλαγή προπονητή που δρομολογείται στις τάξεις των «κίτρινων». Επιπλέον σχολίασε την επιστροφή από τον τραυματισμό του, την ευρωπαϊκή εμπειρία με την φανέλα του Άρη και φυσικά τα επερχόμενα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φραν Βέλεθ στο «Yellow Radio

92.8»: 

Για την επιστροφή από τον τραυματισμό του: «Έκανα ατομικό πρόγραμμα, προσπάθησα να μπω με την ομάδα και αγωνίστηκα στο φιλικό όπου ένιωσα πολύ καλά. Δεν είμαι στο 100%, θα έλεγα στο 90%, αλλά μέρα με τη μέρα και μόλις αγωνιστώ, θα φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο».

Για …το γεγονός πως θα έχει τον τρίτο του προπονητή στον Άρη πολύ σύντομα: «Aυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν μία ομάδα δεν τα πάει καλά, αυτό που συνήθως αλλάζει είναι ο προπονητής. Στην Ισπανία σε μία χρονιά στην Αλμερία, είχα πέντε προπονητές!

Δεν είναι καλό για μένα να αλλάζουν οι προπονητές, γιατί και αυτοί το καλό της ομάδας θέλουν, αλλά όταν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό κάτι πρέπει να γίνει. Για μένα οι ευθύνες είναι και στους παίκτες. Αυτοί παίζουν μέσα στο γήπεδο».

Για για το ενδεχόμενο ο νέος προπονητής να είναι από την Ισπανία: «Για μένα θα είναι καλό. Και για την επικοινωνία. Αλλά ακόμα και από την Ολλανδία να έρθει ή την Γερμανία, ζητούμενο είναι να είναι ο καλύτερος για να μας οδηγήσει σε νίκες».

Για για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και αυτό που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ: «Το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι το πρώτο σημαντικό. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό».

Για την ευρωπαϊκή του εμπειρία με τον Άρη: «Ήταν υπέροχο. Το απόλαυσα γιατί ήταν η πρώτη μου φορά. Δεν τα καταφέραμε δυστυχώς με την Μόλντε. Για μένα ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου».

Για το μήνυμά του στον κόσμο του Άρη και οι στόχοι φέτος της ομάδας: «Ο κόσμος μας, μας εμπιστεύεται και είναι καλό για όλους μας. Το πιο σημαντικό είναι να βγούμε ξανά στην Ευρώπη και να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου.

Είναι δύσκολο, αλλά για μένα το σημαντικό είναι κάθε Κυριακή να πετυχαίνουμε τον στόχο μας και να ανεβαίνουμε συνεχώς».

Keywords
Τυχαία Θέματα