“Αέρινος” Στέφανος και 2/2 για την Εθνική

Ούτε στο παραμικρό δεν δυσκολεύτηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να υπερκεράσει το εμπόδιο του Τομ Ντίντεριχ και χάνοντας μόλις ένα γκέιμ σε ολόκληρο το ματς, χάρισε τον δεύτερο πόντο στην Ελλάδα, που σηματοδότησε και τη νίκη της χώρας, στο tie με το Λουξεμβούργο…

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν συνάντησε προβλήματα στον δρόμο προς την άνετη επικράτησή του, στο ντεμπούτο του για φέτος στο Davis Cup

με την Εθνική ομάδα της χώρας μας.

Ο Στέφανος έκανε μεστό παιχνίδι απέναντι στον αδύναμο και Unranked Τομ Ντίντεριχ και με σκορ 6-1, 6-0 μετά από μόλις 48 λεπτά αγώνα, έδωσε τη δεύτερη νίκη για σήμερα στην Ελλάδα.

Μετά την επικράτηση του Μιχάλη Περβολαράκη λοιπόν, ο Τσιτσιπάς έδωσε τη χαριστική βολή στο Λουξεμβούργο και εξασφάλισε το 1-0 της Ελλάδας στο Group A του World Group III της Ευρωαφρικανικής ζώνης.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, αποθεώθηκε από τους φίλους του τένις που βρέθηκαν στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων του Tatoi Club και εμψύχωναν καθ’ όλη τη διάρκεια του tie, τους Έλληνες τενίστες, τον Δημήτρη Χατζηνικολάου και τον Απόστολο Τσιτσιπά.

Επόμενη πρόκληση για την Εθνική, τα rubbers με την Πολωνία, την Πέμπτη. Οι Πολωνοί πήραν και αυτοί την πρώτη τους νίκη στον όμιλο την Τετάρτη, με δυο νίκες των Χούμπερτ Χουρκάτζ και Καμίλ Μάιχρζακ, κόντρα στο Μονακό.

Για την ιστορία, θα διεξαχθεί και το παιχνίδι διπλών της Ελλάδας με το Λουξεμβούργο, καθώς στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας, θα μετρήσουν οι κερδισμένοι πόντοι στον όμιλο. Αντίστοιχα, παρά το 2-0, Πολωνία και Μονακό θα τεθούν αντιμέτωποι και στα διπλά.

DAVIS CUP WORLD GROUP III

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Αέρινος” Στέφανος και 2/2 για την Εθνική appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα