Γουαδαλαχάρα: Λύγισε τη Τζίνι η Κουντερμέτοβα (vid)

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διήρκησε σχεδόν 3 ώρες, η Βερόνικα Κουντερμέτοβα επέστρεψε στις νίκες, μετά από τρεις σερί ήττες στο tour, επικρατώντας 2-1 σετ της μαχητικής Τζίνι Μπουσάρ.

Το Νο7 του ταμπλό και Νο17 στον κόσμο, επικράτησε 6-2, 6-7(4), 6-4 της Καναδέζας και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Guadalajara Open της σειράς WTA 1000, περιμένοντας εκεί τη νικήτρια του αγώνα Αζαρένκα-Γιαστρέμσκα.

Η Κουντερμέτοβα έσωσε τα

7 από τα 10 break points της Μπουσάρ σε αντίθεση με την Τζίνι η οποία δεν ήταν τόσο αποτελεσματική στο σερβίς της και δέχθηκε 6 breaks.

Η Ρωσίδα είχε την ευκαιρία να σερβίρει για τη νίκη στο 5-4 του 2ου σετ, με την Μπουσάρ να “κλέβει” το σετ στο tie break και να στέλνει το ματς στο καθοριστικό.

Στο 3ο σετ, η Κουντερμέτοβα προηγήθηκε νωρίς με break (2-1), η Μπουσάρ ισοφάρισε σε 3-3 αλλά η Ρωσίδα πέτυχε και νέο break (4-3) το οποίο κράτησε μέχρι το τέλος.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Δευτέρας στο Μεξικό, η Σοφία Κένιν πιστοποίησε την αγωνιστική της φόρμα με νίκη 6-4, 6-3 επί της Καναδέζας, Κάρολ Ζάο και θα τεθεί αντιμέτωπη στο 2ο γύρο με το Νο12 του ταμπλό, Ανχέλινα Καλίνινα.

GUADALAJARA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-9h)

The post Γουαδαλαχάρα: Λύγισε τη Τζίνι η Κουντερμέτοβα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα