Για το… μπαμ η Μαρία στο Μπέρμιγχαμ! – DRAW

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει τη Νο1 τενίστρια στον κόσμο, Ναόμι Οσάκα στον πρώτο γύρο του Μπέρμιγχαμ!

Μετά από μία παράξενη εβδομάδα στο Νότιγχαμ όπου, παρά το γεγονός ότι προοριζόταν να παίξει στο γρασίδι, έπαιξε τελικά σε indoor σκληρή επιφάνεια ελέω βροχών, η Μαρία Σάκκαρη ευελπιστεί να παίξει, πρώτα απ’όλα, στο…γρασίδι στο Μπέρμιγχαμ όπου την περιμένει μια κλήρωση-πρόκληση!

Η κληρωτίδα την έφερε αντιμέτωπη κόντρα στη Ναόμι Οσάκα, Νο1 τενίστρια στον κόσμο στον πρώτο γύρο.

Μπορεί, εκ πρώτης όψεως, να φαντάζει δύσκολη η κλήρωση, ωστόσο, η Μαρία

έχει κερδίσει την Οσάκα την τελευταία φορά που έπαιξαν, στο Σινσινάτι ενώ της είχε πάρει σετ την άλλη φορά που αγωνίστηκαν στο Indian Wells.

Η Οσάκα είναι δεδομένα σε κακή κατάσταση από το Γενάρη και μετά και η Σάκκαρη έχει μία μοναδική ίσως ευκαιρία να φέρει ακόμα ένα “πλήγμα” στη Γιαπωνέζα που προέρχεται από ένα αποτυχημένο Ρολάν Γκαρός.

Οι Νταρτ ή Πουτίντσεβα είναι οι βατές αντίπαλοι για μία καλή Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο ενώ οι Κριστίνα Μλαντένοβιτς ή Γιούλια Γκέργκες είναι πιθανές αντίπαλοι της Μαρίας στον προημιτελικό.

Αν το πάμε πιο μακριά, Ελίνα Σβιτολίνα και Γιοχάνα Κόντα συναντιούνται με την Ελληνίδα τενίστρια στα ημιτελικά του Μπέρμιγχαμ.

Η διοργάνωση του Μπέρμιγχαμ έχει την τιμή να φιλοξενεί στην άλλη άκρη του ταμπλό την πρόσφατη νικήτρια του Ρολάν Γκαρός, Aσλεϊ Μπάρτι, που βρίσκεται στο Νο2 του ταμπλό έχοντας τις Καρολίνα Πλίσκοβα και Βίνους Γουίλιαμς στη δική της πλευρά του draw.

BIRMINGHAM WTA DRAW | OOP (-2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Για το… μπαμ η Μαρία στο Μπέρμιγχαμ! – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα