Survivor διαρροή ασυλία 15/6: Οριστικό! Αυτοί το 1-0!

Survivor διαρροή ασυλία 15/6: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο του Σαββάτου (15/6). Επεισόδιο που δεν έχει «παιχτεί» ακόμα στον αέρα. Πρόκειται για επεισόδιο που αφορά αγώνισμα ασυλίας. Την ομάδα που κάνει το 1-0.

Αυτή τη φορά δεν είχε επεισόδιο Παρασκευή στην Τουρκία. Ωστόσο, τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει, έχουν επισπευτεί για την ακρίβεια

λόγω των εθνικών εκλογών στην Ελλάδα. Βγαίνουν πολλές πληροφορίες προς τα έξω από διάφορα μέσα. Είναι προσεκτικοί, προσπαθούμε να ξεχωρίσουμε αυτά που ακούγονται, από αυτά που όντως έχουν γίνει. Διότι οι μεταδόσεις καμιά φορά αλλάζουν, ή ακόμα χειρότερο τα τουρκικά spoilers είναι κατευθυνόμενα. Λανθασμένα. Ειδικά στα αγωνίσματα της Δευτέρας.

Διαβάστε ακόμα
Έφη Σαρρή: «Έχω να κάνω σεξ 20 χρόνια»! (vid)

Survivor διαρροή ασυλία 15/6

Σπάνια, πολύ σπάνια, όμως βλέπουμε λάθη σε ότι αφορά τις ασυλίες. Σας έχουμε ενημερώσει για αυτή την εβδομάδα ποια ομάδα είναι παίρνει την ασυλία. Λέγαμε λοιπόν πως εκεί δεν έχουμε διαπιστώσει λάθη. Νίκες και αγωνίσματα. Το μόνο λάθος που είχαμε δει σε αυτά (από τους άλλους φυσικά, όχι από εμάς) ήταν η αποχώρηση του Εμρέ. Βγήκαμε και είπαμε πως θα φύγει ο Ατακάν. Είδαμε μάλιστα πως τα τουρκικά spoilers υιοθέτησαν και την αλλαγμένη ψηφοφορία για την οποία σας ενημερώσαμε εγκαίρως. Πάμε παρακάτω μέχρι να έρθουν τα νεότερα της άλλης εβδομάδας.

bwin Νόμιμο και ασφαλές παιχνίδι με live streaming* από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σου!  21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πρώτο αγώνισμα ασυλίας απόψε. Δεν βρήκαμε τον άνθρωπό μας για επιβεβαιώσεις, ωστόσο είναι φανερό πως η μαύρη ομάδα κάνει το 1-0. Εξάλλου ο ίδιος ήταν που μας είπε πως μετά την Τρίτη θα έχουμε όλη την εβδομάδα μαύρες νίκες. Η μαύρη ομάδα λοιπόν θα κάνει το 1-0 όπως όλα δείχνουν απόψε. Οριστικό είναι, αφού είχαμε πρότερη ενημέρωση. Θα ακολουθήσει και Live σχολιασμός του αγωνίσματος.

Follow Sportime_media 
Follow sportime.gr  

The post Survivor διαρροή ασυλία 15/6: Οριστικό! Αυτοί το 1-0! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
survivor live sportime 15-6-19
Τυχαία Θέματα