Για την υπεράσπιση και τους πόντους στην ATP Race

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Γιάνικ Σίνερ θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στο Sofia Open.

Ο 20χρονος Ιταλός είναι ο top seed του ATP 250 τουρνουά της Βουλγαρίας, εκεί όπου πέρυσι πανηγύρισε τον παρθενικό τίτλο της καριέρας του. Φέτος, κατέκτησε άλλους δύο τίτλους σε Μελβούρνη και Ουάσινγκτον με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο career high

Νο14 της παγκόσμιας κατάταξης.

“Ελπίζω να υπάρχει και φέτος αρκετός κόσμος, κάτι που με βοήθησε πολύ πέρυσι. Προφανώς, όταν κερδίζεις το πρώτο σου τουρνουά είναι ένα ξεχωριστό μέρος για σένα οπότε είμαι ευγνώμων που επιστρέφω εδώ. Ήταν σπουδαίο τουρνουά πέρυσι και τα συναισθήματα είναι έντονα. Θα είναι πολύ ωραίο να μπορέσω να κερδίσω ξανά το τρόπαιο αλλά ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολο και πως ο δρόμος είναι μακρύς” είπε ο Σίνερ στη συνέντευξη Τύπου.

Ο χαρισματικός τενίστας θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του την Πέμπτη αντιμετωπίζοντας τον Ιγκόρ Γκερασίμοφ ο οποίος το βράδυ της Τρίτης κέρδισε 5-7, 7-6(8), 6-3 τον περσινό φιναλίστ Βάσεκ Πόσπισιλ.

Ο Σίνερ ψάχνει βαθμούς στη Σόφια που θα τον βοηθήσουν να ανέβει ακόμη περισσότερο από την 11η θέση που βρίσκεται στην ATP Race για το Τορίνο, στοχεύοντας στην παρθενική του παρουσία στο ATP Finals.

SOFIA OPEN DRAW | DOUBLES | OOP

The post Για την υπεράσπιση και τους πόντους στην ATP Race appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα