Sofia Open: Οδυνηρή ήττα του Μουζέτι από το Νο226

Ο Λορέντσο Μουζέτι γνώρισε ακόμη μια πικρή ήττα, αυτή τη φορά από το Νο226 της παγκόσμιας κατάταξης, στον 1ο γύρο του Sofia Open.

Ο 19χρονος Ιταλός δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση και το βράδυ της Τρίτης αποκλείστηκε από το 250αρι τουρνουά της Σόφιας, γνωρίζοντας την ήττα από τον Βούλγαρο, Ντίμιταρ Κουζμάνοφ.

Μετά από 3 ώρες και 7 λεπτά σπουδαίας μάχης, ο Κουζμάνοφ επικράτησε με 6-7(4), 7-6(3), 6-3 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο της διοργάνωσης της πατρίδας του, στην οποία αγωνίζεται με Wild

Card.

HOME SWEET HOME

World No.226 Dimitar Kuzmanov stuns Musetti in Sofia with a 6-7 7-6 6-3 win – his first on home soil in six attempts at the @sofiaopentennis! pic.twitter.com/Myb5KWRBgb

Tennis TV (@TennisTV) September 28, 2021

Αυτήν ήταν η 8η ήττα του Μουζέτι στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις του στο Tour. Στη φάση των “16” του Sofia Open, ο Κουζμάνοφ θα αντιμετωπίσει τον lucky loser, Καμίλ Μάιχρζακ.

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, ο Μάρκος Γκιρόν κέρδισε τον Ζαούμ Μουνάρ στα τρία sets, εκμεταλλευόμενος το 10ο(!) match point του στην αναμέτρηση.

Ο Αμερικανός “έκλεισε” μετά κόπων και βασάνων τον αγώνα, μετά από ένα απίστευτο game 28 πόντων. Τελικό σκορ 6-7(2), 6-1, 6-4 υπέρ του Νο67 της παγκόσμιας κατάταξης, που στον 2ο γύρο θα βρει απέναντί του τον Νο3 του ταμπλό, Άλεξ Ντε Μινόρ.

Νίκες πανηγύρισαν την Τρίτη και οι Λάσλο Τζέρε και Τζον Μίλμαν, σε βάρος των Πέδρο Μαρτίνεζ και Μίκαελ Ίμερ, αντίστοιχα.

SOFIA OPEN DRAW | DOUBLES | OOP

The post Sofia Open: Οδυνηρή ήττα του Μουζέτι από το Νο226 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα