Επιστρέφει στο tour η θριαμβεύτρια του US Open

Στο πρώτο της τουρνουά μετά τον ανείπωτο θρίαμβο στο US Open, θα αγωνιστεί η Έμα Ραντουκάνου η οποία δέχθηκε με χαρά την κάρτα ελεύθερης συμμετοχής των διοργανωτών στο BNP Paribas Open.

Η 18χρονη Βρετανίδα, θα αγωνιστεί στο WTA 1000 τουρνουά στο Indian Wells που θα πραγματοποιηθεί 6 με 17 Οκτωβρίου στην Καλιφόρνια.

Το νέο ήχησε ευχάριστα στους φίλους του αθλήματος αλλά

και στους διοργανωτές, λίγες ώρες μετά τις αποσύρσεις των Άσλει Μπάρτι και Ναόμι Οσάκα από το τουρνουά.

“Η πρωταθλήτρια του US Open 2021 και ανερχόμενο αστέρι της WTA, Έμα Ραντουκάνου θα παίξει με wild card στο BNP Paribas Open, το combined ATP Masters 1000 και WTA 1000 τουρνουά στο Indian Wells Tennis Garden” ανέφερε η ανακοίνωση των διοργανωτών.

A desert debut you won't want to miss.

See you in #TennisParadise, @EmmaRaducanu pic.twitter.com/NFHSwGaBfa

BNP Paribas Open (@BNPPARIBASOPEN) September 28, 2021

Η Ραντουκάνου πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στο WTA Tour τον περασμένο Ιούνιο, στο WTA 250 τουρνουά του Νότιγχαμ, πριν φτάσει στους “16” του Wimbledon, μόλις στο δεύτερο τουρνουά της. Στη μετάβαση στα hard courts, η ταλαντούχα τενίστρια αγωνίστηκε στον τελικό του WTA 125 τουρνουά στο Σικάγο και στη συνέχεια κατέκτησε 20 συνεχόμενα σετ στη Νέα Υόρκη, φτάνοντας στην κατάκτηση του Αμερικανικού Όπεν. Ο τίτλος στο Flushing Meadows έφερε τη Βρετανίδα στο Νο22 του κόσμου.

Το Indian Wells θα είναι μόλις το 5ο τουρνουά σε WTA επίπεδο για την Ραντουκάνου.

Η κλήρωση του κυρίως ταμπλό του BNP Paribas Open θα πραγματοποιηθεί στις 06 Οκτωβρίου.

The post Επιστρέφει στο tour η θριαμβεύτρια του US Open appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα