Γαλλικό δίδυμο στα ημιτελικά του UTS

20:58 1/8/2020 - Πηγή: Tennis24

Δύο Γάλλοι κατάφεραν να πάρουν την πρώτη θέση των ομίλων τους και να προκριθούν στα ημιτελικά της δεύτερης έκδοσης του Ultimate Tennis Showdown!

Με διαφορετικό τρόπο και σκορ, οι Κορεντάν Μουτέ και Ρισάρ Γκασκέ κατάφεραν να τερματίσουν πρώτοι στη φάση των ομίλων και θα αντιμετωπίσουν τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ αντίστοιχα την Κυριακή στα ημιτελικά.

Ο Αλιασίμ με τον Ζβέρεφ πήραν την πρώτη γεύση από την πρωτότυπη διοργάνωση του Πατρίκ Μουράτογλου

καθώς τέθηκαν αντιμέτωποι με νικητή τον Γερμανό στον ξαφνικό θάνατο (11-10, 15-14, 12-14, 11-14, 2-1).

Το “έπαθλο” του νικητή ήταν να επιλέξει τον αντίπαλο για τα ημιτελικά της Κυριακής και ο Ζβέρεφ επέλεξε τον πολύ πιο άπειρο Μουτέ.

Για τον Γκασκέ, που συμμετείχε στα ημιτελικά και του παρθενικού UTS, τα πράγματα ήταν απλά.

Ήθελε μόνο νίκη κόντρα στον Φελισιάνο Λόπεζ για να προκριθεί στα ημιτελικά και το κατάφερε εμφατικά κόντρα στον Ισπανό που είχε ακριβώς το ίδιο κίνητρο με τον Γκασκέ, αλλά παρουσιάστηκε σε πολύ κακή κατάσταση με συνέπεια να ηττηθεί με 3-1 (14-12, 18-14, 18-10, 15-17) με τον Γκασκέ να κατεβάζει εμφανώς στροφές μετά το τρίτο δεκάλεπτο όπου κρίθηκαν όλα.

Στον άλλο όμιλο, κάθε τενίστας είχε από μια νίκη και ήττα στις πρώτες δύο αγωνιστικές και όλα θα κρίνονταν σε συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Δυστυχώς, ο Μπενουά Περ εγκατέλειψε την προσπάθεια του κόντρα στον Κορεντάν Μουτέ ενώ βρισκόταν πίσω με 0-2 στα δεκάλεπτα και έδωσε έτσι τη νίκη με 4-0 στον νεαρό Γάλλο που αυτόματα πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης.

Στη συνέχεια, ο Φερνάντο Βερντάσκο ήθελε νίκη μόνο με 4-0 κόντρα στον Ντάστιν Μπράουν για να τον προσπεράσει, κέρδισε μεν αλλά με 3-2 και έτσι έμεινε στη δεύτερη θέση.

Κώστας Αϊτάκης

The post Γαλλικό δίδυμο στα ημιτελικά του UTS appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα