Επική έκπληξη Φέντερερ στα κορίτσια της ταράτσας

17:17 1/8/2020 - Πηγή: Tennis24

Σίγουρα θα θυμάστε το βίντεο όπου δύο νεαρά κορίτσια έπαιζαν τένις από τις ταράτσες των πολυκατοικιών τους στην Ιταλία, κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Το βίντεο αυτό είχε γίνει viral και το έπαιξαν, μεταξύ άλλων, μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Ρότζερ Φέντερερ, σε συνεργασία με τον χορηγό του, Barilla, σκέφτηκαν να κάνουν μια έκπληξη στη 13χρονη Βιτόρια και την 11χρονη Κάρολα οι οποίες, πίστευαν ότι έδιναν απλά μια ακόμη συνέντευξη όταν εμφανίστηκε μπροστά τους ο Βασιλιάς του τένις και ίνδαλμά τους.

Η αντίδρασή τους, μοναδική…

Μάλιστα,

ο Φέντερερ έπαιξε μαζί με τα κορίτσια roof tennis και φάνηκε να απολαμβάνει εξίσου την εμπειρία.

“Προσωπικά για μένα, ήταν μια ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα μου ως τενίστας. Είναι πολύ ωραίο να κάνεις έκπληξη σε έναν θαυμαστή, σε ένα παιδί όπως έκανα σήμερα με τις Καρόλα και Βιτόρια” είπε ο Φέντερερ.

Το original βίντεο έπιασε 7εκ. views στο twitter, 1.3 εκατομμύρια στο Facebook και 450,000 στο Instagram.

“Ήταν σπουδαία. Έχω παίξει σε πολύ ωραία μέρη ανά τον κόσμο αλλά αυτό εδώ ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε παντού και να διασκεδάσουμε. Πέρασα πολύ ωραία, ειλικρινά” πρόσθεσε ο Ελβετός.

Federer surprise

Θυμάστε τα δύο κορίτσια που έπαιζαν τένις σε οροφή πολυκατοικίας στην Ιταλία, κατά τη διάρκεια της καραντίνας; Δείτε τι ετοίμασαν Ρότζερ Φέντερερ και Barilla στις Κάρολα και Βιτόρια.

Δημοσιεύτηκε από Tennis24 στις Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

The post Επική έκπληξη Φέντερερ στα κορίτσια της ταράτσας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα