Φοβερό ξεκίνημα του Χρυσοχού στο Winston-Salem Open

Προερχόμενος από τίτλο στο Edwardsville του Ιλινόϊς, ο Πέτρος Χρυσοχός συνέτριψε τον Πελίβο στα προκριματικά του Γουίνστον-Σάλεμ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την προσπάθεια πρόκρισης στο κυρίως ταμπλό του Winston-Salem Open ο Πέτρος Χρυσοχός.

Ο 23χρονος Κύπριος τενίστας που ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τις υποχρεώσεις του στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ, έχει ξεκινήσει την δύσκολη προσπάθεια του επαγγελματικού τένις και η εκκίνησή του είναι φανταστική.

Το Σάββατο, συνέτριψε 6-1, 6-0 τον Φίλιπ

Πελίβο στον 1ο προκριματικό γύρο του Winston-Salem Open και είναι έτοιμος για τη δεύτερη συμμετοχή του σε ATP τουρνουά, μετά τη wild card που του είχαν δώσει οι διοργανωτές στη διοργάνωση του 2017.

Ο Χρυσοχός, πρώην Νο378 και νυν Νο970 στον κόσμο, χρειάστηκε μόλις 64 λεπτά απέναντι στον 25χρονο Καναδό, Νο297 της κατάταξης και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Μπιορν Φρατάντζελο (Νο121) για την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό της ATP 250 διοργάνωσης.

Πριν μια εβδομάδα, ο Χρυσοχός κατέκτησε το Futures των 25,000$ στο Edwardsville του Ιλινόϊς και μόλις προσμετρηθούν οι βαθμοί που κατέκτησε εκεί, θα ανέβει στο Νο678 του κόσμου. Αν καταφέρει να προκριθεί και στο κυρίως ταμπλό του Winston-Salem Open, τότε το άλμα του θα είναι ακόμα μεγαλύτερο στην παγκόσμια κατάταξη.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο του Κυπριακού τένις που τα προηγούμενα χρόνια είχε αποφασίσει να αφιερωθεί στις σπουδές του και στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ με την Πανεπιστημιακή ομάδα του Winston-Salem αλλά πλέον είναι αποφασισμένος να διακριθεί και στο επαγγελματικό tour της ATP.

WINSTON-SALEM SINGLES DRAW | QUAL. DRAW | OOP (-7h)

The post Φοβερό ξεκίνημα του Χρυσοχού στο Winston-Salem Open appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα