Εκτός και ο Τζόκοβιτς από τον απίθανο Μεντβέντεφ! – VIDEO

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ολοκλήρωσε τον πλήρη καταποντισμό των φετινών φαβορί στο Masters του Σινσινάτι αποκλείοντας με μια απίστευτη ανατροπή τον Νόβακ Τζόκοβιτς και θα είναι, μαζί με τον Νταβίντ Γκοφάν, ο φιναλίστ της διοργάνωσης!

Η φετινή εξέλιξη στο Masters του Σινσινάτι αποδεικνύεται πως είναι πέραν κάθε φαντασίας!

Ενώ περιμέναμε έναν-ημιτελικό rematch του τελικού του Wimbledon ανάμεσα στους Φέντερερ και Τζόκοβιτς, πρώτα ο Ελβετός αποκλείστηκε από τον νεαρό Ρώσο

Ρούμπλεφ με τον Νόλε να δίνει το “παρών” στα ημιτελικά αλλά να αποκλείεται από άλλον έναν Ρώσο, τον ανεπανάληπτο, φέτος, Ντανίλ Μεντβέντεφ!

Ο Ρώσος τενίστας, που έχει πετύχει τις περισσότερες νίκες φέτος στο τουρ από οποιονδήποτε άλλον συναθλητή του (43 το σύνολο) έκανε μία απίστευτη ανατροπή κόντρα στον κορυφαίο τενίστα του κόσμου και έθεσε τον Τζόκοβιτς εκτός Σινσινάτι με 3-6, 6-3, 6-3, σφραγίζοντας τον Κυριακάτικο τελικό με τον Νταβίντ Γκοφάν (23:00GR).

Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από μια ευφυέστατη αλλαγή στρατηγικής του Ρώσου από τα μέσα του δεύτερου σετ και μετά.

Αφού είδε ότι σε μεγάλα ράλι δεν είχε την παραμικρή ελπίδα απέναντι στο ανθρώπινο “τείχος” που είναι ο Τζόκοβιτς αποφάσισε, όντας ήδη με σετ πίσω, να πάρει μεγάλα ρίσκα παίζοντας πολύ πιο επιθετικά από τη βασική γραμμή και, κυρίως, σερβίροντας “οβίδες” ακόμα και στα δεύτερα σερβίς θυμίζοντας…Κύργιο!

Η τύχη πάει με τους τολμηρούς και ο Μεντβέντεφ δικαιώθηκε απόλυτα για τη στρατηγική του βγάζοντας πλήρως από τη ζώνη άνεσης του τον Νόβακ Τζόκοβιτς που έβλεπε τη διάρκεια των ράλι να μικραίνει δραματικά και όχι προς όφελος του.

Αντίθετα, στο ενάμιση πρώτο σετ, ο Νόλε δεν ήταν ακριβώς ο κυρίαρχος του ματς, ήταν όμως ελεγχόμενα στο τιμόνι παίζοντας στην πραγματικότητα πολύ καλά δίχως να έχει υποστεί ούτε ένα break point ενώ έκανε “ρεσιτάλ” στο φιλέ με 16/20 πόντους μέχρι εκείνο το σημείο.

Ο Νόλε είχε μία χρυσή ευκαιρία για break στα μέσα του δεύτερου σετ και εκεί ο Μεντβέντεφ άρχισε να εφαρμόζει την αλλαγή στρατηγικής που άλλαξε όλο το ρου του αγώνα.

Από το πουθενά, έκανε break στην πρώτη του ευκαιρία και σέρβιρε για το σετ στο 5-3, όπερ και εγένετο και πήγαμε σε διαδικασία τρίτου σετ.

Ο Μεντβέντεφ είχε το μομέντουμ και δεν άλλαξε τίποτα!

Ο Νόλε ήταν φανερά “ζαλισμένος” από την τροπή που πήρε το ματς, έμεινε από νωρίς με break πίσω και ο ίδιος δεν έφτασε ποτέ σε break point βλέποντας τον Μεντβέντεφ να σερβίρει άσους στα δεύτερα σερβίς σε πλείστες περιπτώσεις!

Τελικά, ο Σέρβος υπέστη και δεύτερο break σερβίροντας για να παραμείνει στο ματς στο 3-5 και εκεί τελείωσαν όλα.

Ένα ματς, απόδειξη της ευφυϊας του απίθανου Μεντβέντεφ που, μέχρι στιγμής στην Αμερικανική hard court swing, έχει παίξει σε δύο τελικούς, σε Ουάσιγκτον και Μόντρεαλ και τώρα σε τρίτο!

Τους δύο πρώτους τους έχασε, θα έρθει άραγε η τρίτη και φαρμακερή κόντρα στον Νταβίντ Γκοφάν που θα σημάνει τον πρώτο του Masters τίτλο;

CINCINNATI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκτός και ο Τζόκοβιτς από τον απίθανο Μεντβέντεφ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα