Ασύλληπτη Κουζνέτσοβα, σταμάτησε την Μπάρτι! – VIDEO

Η Σβετλάνα Κουζνέτσοβα κάνει τις καλύτερες της εμφανίσεις εδώ και πολύ καιρό στο τουρνουά του Σινσινάτι και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης αποκλείοντας την Άσλεϊ Μπάρτι!

Το λέει ακόμα η καρδιά της!

Μπορεί η συμμετοχή της Σβετλάνα Κουζνέτσοβα στη φετινή Αμερικανική hard court swing να ξεκίνησε με περιπέτεια, με την καθυστερημένη έκδοση της βίζας της και τη μη συμμετοχή της στο τουρνουά της Ουάσιγκτον, ωστόσο,

η συνέχεια ήταν ονειρική!

Η 34χρονη Ρωσίδα, που έχασε μεγάλο κομμάτι της φετινής σεζόν λόγω τραυματισμού, επικράτησε, μετά της Καρολίνα Πλίσλοβα και της Άσλεϊ Μπάρτι με 6-2, 6-4 και θα είναι μία εκ των φιναλίστ στο Οχάιο περιμένοντας την Mάντισον Κις στον μεγάλο τελικό!

Είναι, αναμφίβολα, μία τρομερή επιτυχία για τη Νο153 τενίστρια στον κόσμο η οποία, θυμίζουμε, είναι κάτοχος δύο Grand Slam τίτλων και μία από τις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.

Η Μπάρτι, όπως σε όλη την εβδομάδα στο Σινσινάτι δεν ήταν σε vintage κατάσταση και το πλήρωσε από την έμπειρη Ρωσίδα που την περιμένει μεγάλη άνοδος στην παγκόσμια κατάταξη που θα φέρει σε πιο λογικά πλαίσια την παραπλανητική, είναι η αλήθεια, τωρινή της θέση!

Η Κις, από την άλλη, συνέχισε το κρεσέντο τρομερών εμφανίσεων στο Οχάιο επικρατώντας και της συμπατριώτισσας και πολύ φορμαρισμένης Σοφία Κένιν με 7-5, 6-4 και με τη σειρά της θέλει να επιστρέψει σε μεγάλο τίτλο μετά από καιρό.

WESTERN & SOUTHERN OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ασύλληπτη Κουζνέτσοβα, σταμάτησε την Μπάρτι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα