Φοβερή ανατροπή και τελικός για Τιαφό (vids)

Μετά τις σπουδαίες νίκες επί των Στέφανου Τσιτσιπά και Ντιέγκο Σβάρτσμαν, ο Φράνσις Τιαφό συνέχισε την εντυπωσιακή του παρουσία στο Erste Bank Open της Βιέννης, αποκλείοντας με φοβερή ανατροπή και το Νο7 του ταμπλό, Γιάνικ Σίνερ.

Ο Αμερικανός που προέρχεται από τα προκριματικά της ATP 500 διοργάνωσης, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 6-3, 5-2, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να φτάσει σε μια μεγάλη ανατροπή,

επικρατώντας με 3-6, 7-5, 6-3 του Σίνερ στο 2ο ημιτελικό της Βιέννης.

Έτσι, την Κυριακή θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ που έκανε επίδειξη δύναμης στον 1ο ημιτελικό, κερδίζοντας με 6-3, 6-3 τον Κάρλος Αλκαράθ.

Frances up for the FIGHT

The moment @FTiafoe completed an incredible comeback win vs Sinner in Vienna! #ErsteBankOpen pic.twitter.com/6NUZIcHM5C

Tennis TV (@TennisTV) October 30, 2021

Ο Γιάνικ Σίνερ έδειχνε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, έχοντας εξουδετερώσει το σερβίς του Τιαφό και βρέθηκε να προηγείται με σετ και με break στο 2ο σετ, όντας ένα game από τον τελικό του τουρνουά.

Από εκεί και πέρα, ο Τιαφό ανέβασε στροφές, εκμεταλλεύτηκε και τη στήριξη του κόσμου στις κερκίδες και με τη ψυχολογία υπέρ του αρχικά ισοφάρισε στα σετ και στη συνέχεια εδραίωσε την ανωτερότητά του στο court.

Ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη του 23χρονου Αμερικανού, Νο49 της κατάταξης, αυτή την εβδομάδα και πλέον θα διεκδικήσει τον 2ο τίτλο της καριέρας του μετά από αυτόν στο Delray Beach το 2018.

FOE-NOMENAL @FTiafoe recovers from a set AND a break down to beat Sinner 3-6 7-5 6-2 and reach his first ATP500 final! pic.twitter.com/hxYClnCqGZ

Tennis TV (@TennisTV) October 30, 2021

ERSTE BANK OPEN VIENNA SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Φοβερή ανατροπή και τελικός για Τιαφό (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα