Paris Masters: Με Χάρις ή ντε Μινόρ το ξεκίνημα του Τσιτσιπά (draw)

Έναν εκ των Λόιντ Χάρις και Άλεξ ντε Μινόρ θα συναντήσει στην πρεμιέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην 4η συμμετοχή του στο τουρνουά του Παρισιού. 

Ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από τον 2ο γύρο, βρίσκεται στο ίδιο μέρος του ταμπλό με τον Νόβακ Τζοκοβιτς τον οποίον (θεωρητικά) θα συναντήσει στον ημιτελικό της διοργάνωσης. 

Στη συνέχεια και σε περίπτωση που

ο Τσιτσιπάς καταφέρει να περάσει στους “16”, θα αντιμετωπίσει τον νικητή από τα ζευγάρια Λάσλο Τζέρε – παίκτη από τα προκριματικά και Τζέιμς Ντάκγουορθ – Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, ενώ πιθανοί αντίπαλοι για τα προημιτελικά είναι οι Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ, Άντι Μάρεϊ και Χούμπερτ Χουρκάτς. 

Πιθανό μονοπάτι Τσιτσιπά

1R: Bye2R: Χάρις/ντε Μινόρ3R: Μπαουτίστα ΑγούτQF: Χουρκάτς/Αλιασίμ/ΜάρεϊSF: ΤζόκοβιτςF: Μεντβέντεφ/Ζβέρεφ

Στα ημιτελικά ο πιθανός αντίπαλος είναι ο Νο1 του κόσμου Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έχει στο πρώτο section τους τρεις από τους τέσσερις ημιφιναλιστ του Indian Wells (Νόρι, Μπασιλασβίλι, Φριτς), αλλά και τον…ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα, Αντρέι Ρούμπλεφ. 

Ο Σέρβος θα ξεκινήσει με έναν εκ των Μάρτον Φούτσοβιτς και Φάμπιο Φονίνι, ενώ στους “16” πιθανοί αντίπαλοι είναι οι Μπασιλασβίλι, Μαναρινό, Μονφίς κι ένας παίκτης από τα προκριματικά. 

Από την πλευρά του ο Άντι Μάρεϊ, θα ξεκινήσει με παίκτη από τα προκριματικά, ενώ στη συνέχεια και σε περίπτωση πρόκρισης θα παίξει απέναντι στον Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ. Ο Σκωτσέζος, ο οποίος θα έχει και πάλι πολύ δύσκολο μονοπάτι είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει για μια ακόμη φορά φέτος τον Χούμπερ Χουρκάτς, στον 3ο γύρο της διοργάνωσης. 

Δυνατά διασταυρώματα στο κάτω ταμπλό

Ο κάτοχος του τίτλου Ντανιίλ Μεντβέντεφ, θα ξεκινήσει στον 2ο γύρο απέναντι στον νικητή της αναμέτρησης του Ίλια Ιβάσκα με τον Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας, ενώ ο έτερος περσινός φιναλίστ,  Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα παίξει με έναν εκ των Ντούσαν Λάγιοβιτς και Μακένζι ΜακΝτόναλντ.

Η αλήθεια είναι ότι στο κάτω μέρος του ταμπλό αναμένεται να δούμε μεγάλες μάχες, από τον 2ο κιόλας γύρο, με τον Γιάνικ Σίνερ να αντιμετωπίζει τον νικητή από το παιχνίδι του Κάρλος Αλκαράθ με τον Γάλλο Πιερ Ουγκ Ερμπέρ, ενώ πιθανή είναι και η αναμέτρηση του Ντιέγκο Σβάρτσμαν με τον Φράσις Τιάφο (2ος γύρος) σε μια επανάληψη του προημιτελικού της Βιέννης. 

Πιθανοί προημιτελικοί

[1] Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία) – [5] Αντρέϊ Ρούμπλεφ (Ρωσία)[3] Στέφανος Τσιτσιπάς (Ελλάδα) – [7] Χούμπερτ Χουρκάτς (Πολωνία)[2] Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία) – [8] Γιάνικ Σίνερ (Ιταλία)[4] Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Γερμανία) – [6] Κάσπερ Ρουντ (Νορβηγία)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Paris Masters: Με Χάρις ή ντε Μινόρ το ξεκίνημα του Τσιτσιπά (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα