Φοβερή ανατροπή από Οσάκα – VIDEO

Η Ναόμι Οσάκα ανέτρεψε το προβάδισμα της Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και έσωσε 2 match points της αντιπάλου της στο μεγάλο ντέρμπι του 4ου γυρου στο Australian Open την Κυριακή, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τις “8” καλύτερες του θεσμού.

Το Νο3 του ταμπλό, μετά από μια συναρπαστική μάχη, επιβλήθηκε 4-6, 6-4, 7-5 της Ισπανίδας και θα συνεχίσει την αναζητηση του 4ου Grand Slam τιτλου της καριέρας της και δεύτερου στη Μελβούρνη μετά το 2019.

Η

Οσάκα βρέθηκε αρκετές φορές με την πλάτη στον τοίχο, όμως έδειξε ψυχραιμία και αποφασιστικότητα στις κρίσιμες στιγμές, μην επιτρέποντας στην αντίπαλό της να σερβίρει στο καθοριστικό σετ για τη νίκη.

“Είμαι κουρασμένη τώρα, ήταν δύσκολο” είπε αμέσως μετά η Γιαπωνέζα η οποία τελείωσε το ματς με 40 winners και 36 αβίαστα λάθη.

Επόμενη αντίπαλος για την Οσάκα η Σου-Γουει Ισίε από την Ταϊβάν με την οποία η Οσάκα έχουν βρεθεί 5 φορές αντιμέτωπες στο παρελθόν.

“Δεν ανυπομονώ γι’αυτό το ματς. Κάθε φορά που την αντιμετωπίζω, παίζουμε τρία σετ. Όταν παίζω μαζί της πρέπει να περιμένω τα πάντα” είπε η Οσάκα που έχει τέσσερις νίκες και μια ήττα απέναντι στο Νο71 της παγκόσμιας κατάταξης.



MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Φοβερή ανατροπή από Οσάκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα