Ελεγχόμενη νίκη και πρόκριση για την Μπάρτι

Εντυπωσιακών εμφανίσεων συνέχεια για την Άσλεϊ Μπάρτι στην Μελβούρνη. Η 24χρονη τενίστρια νωρίτερα σήμερα πέτυχε την 8η σερί νίκη της στην Αυστραλιά, επικρατώντας της Εκατερίνα Αλεξάντροβα για τον τρίτο γύρο του πρώτου grand slam της σεζόν.

Το Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη κέρδισε την 26χρονη Ρωσίδα με 6-2, 6-4, σε έναν αγώνα που διήρκησε μόλις 1 ώρα και 20 λεπτά και πήρε την πρόκριση για τους “16” της διοργάνωσης.

Η Αλεξάντροβα ήταν άκρως ανταγωνιστική στο 2ο σετ

του παιχνιδιού, μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ με 4-2, αλλά η αδιαμφισβήτητη ποιότητα και τα απίστευτα δυνατά χτυπήματα της Μπάρτι δεν της άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης. Το Νο 1, έπαιξε επιθετικό τένις, είχε εντυπωσιακές επιστροφές και πολύ καλό πρώτο σέρβις σχεδόν καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα. Σημείωσε πέντε breaks στο σερβίς της αντιπάλου της, ενώ η ίδια δέχθηκε μόλις δύο.

Το παιχνίδι “τελείωσε” στο 8ο game του τρίτου σετ, όπου το Νο 32 στην παγκόσμια κατάταξη δεν κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της, ενώ προηγούνταν στο σκόρ με 4-3. Τότε η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρα της Μπάρτι. Στην επόμενη φάση του τουρνουά της Μελβούρνης θα αντιμετωπίσει την Σέλμπι Ρότζερς, Νο 57 στον κόσμο.

Οι δύο αθλήτριες έχουν αναμετρηθεί δύο φορές στο παρελθόν, με την Μπάρτι να μέτρα ισάριθμες νίκες. Αν η Άσλεϊ καταφέρει να κατακτήσει το Australian Open 2021, θα είναι η πρώτη γηγενής από το 1978 που θα κάνει δικό της το πολυπόθητο τρόπαιο.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Γιάννης Μαύρος

The post Ελεγχόμενη νίκη και πρόκριση για την Μπάρτι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα