Έπαιξε όσο έπρεπε ο Ναδάλ – VIDEO

Την τρίτη συνεχόμενη straight sets νίκη του στο φετινό Australian Open, πέτυχε ο Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος ξεπέρασε με σχετική άνεση το εμπόδιο του επίσης αριστερόχειρα Κάμερον Νόρι.

Ο 34χρονος Ισπανός, Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην άδεια Rod Laver Arena και με 7-5, 6-2, 7-5 επί του Βρετανού, πήρε το εισιτήριο για τον 4ο γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης εκεί όπου θα έχει το πρώτο του σοβαρό τεστ

με αντίπαλο τον Φονίνι που τον δυσκολεύει παραδοσιακά.

Ο Κάμερον Νόρι έκανε το λάθος να προηγηθεί με break στο 5ο game (3-2) του εναρκτήριου σετ, με τον Ναδάλ να ανεβάζει στροφές στη συνέχεια, παίρνοντας γρήγορα πίσω το break (3-3) και με νέο “σπάσιμο” να κατακτά το προβάδισμα μετά από 49 λεπτά.

Περιορίζοντας στο ελάχιστο τα λάθη του και συνεχίζοντας να πιέζει τον αντίπαλό του, ο Ράφα δεν συνάντησε αντίσταση στη συνέχεια μέχρι να κλείσει το ματς, στο τελευταίο βραδινό ματς του Σαββάτου στο κεντρικό court, αν και θα μπορούσε να το κάνει ακόμα πιο εύκολο.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα του Ναδάλ στο ματς ήταν θέματα συγκέντρωσης, έχοντας απέναντί του έναν αρκετά υποδεέστερο αντίπαλο και ψάχνοντας να βρει κίνητρο να παραμείνει ανταγωνιστικός και να τελειώσει το συντομότερο τον αγώνα.

Στον 4ο γύρο, ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα θα αναμετρηθεί με τον Φάμπιο Φονίνι ο οποίος την ίδια ώρα κέρδιζε με 6-4, 6-3, 6-4 τον Άλεξ ντε Μινόρ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Ο 33χρονος Ιταλός, Νο17 της παγκόσμιας κατάταξης, εχει πετύχει τέσσερις νίκες σε 12 αναμετρήσεις με τον Ναδάλ, μια εκ των οποίων σε Grand Slam (US Open 2015).



Fabio playing incredible tennis tonight.

— Patrick Mouratoglou (@pmouratoglou) February 13, 2021

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Έπαιξε όσο έπρεπε ο Ναδάλ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα