Φήμες τα περί Uniqlo…

Ο Ρότζερ Φέντερερ ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις φήμες που μιλούν για συμβόλαιο-μαμούθ που έχει προταθεί στον ίδιο από τη Uniqlo αφήνοντας όλα τα σενάρια ανοικτά για το…ενδυματολογικό του μέλλον!

Μία ζωή τον έχουμε θαυμάσει και ταυτίσει με τα ρούχα της Nike!

Ο γνωστός κολοσσός αθλητικής ένδυσης έχει δημιουργήσει την προσωπική σειρά του Ρότζερ Φέντερερ σε συνεργασία με τον ίδιο με αμύθητα έσοδα τόσο για την ίδια όσο και για τον “Βασιλιά”.

Ωστόσο, το τελευταίο συμβόλαια του Μαέστρου με την εταιρεία

ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο και έκτοτε ο Φεντ έχει βγει στη…γύρα αφήνοντας όλες τις πόρτες ανοιχτές!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης πριν από τους αγώνες στη Στουτγκάρδη, ρωτήθηκε επίμονα για το θέμα και έδωσε μια μάλλον διπλωματική απάντηση!

“Είναι φήμες αυτά που ακούγονται για Uniqlo (πρόταση 300 εκ. δολαρίων για 10ετές συμβόλαιο). Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω συμβόλαιο με τη Nike από το Μάρτιο. Είναι μέρος του παιχνιδιού και αυτό. Αλλά από την άλλη, είναι μια ευκαιρία να δω και τι άλλες δυνατότητες υπάρχουν εκεί έξω. Μιλάω με πολλούς. Αν κάτι είναι σίγουρο, θα σας ενημερώσω!” υποσχέθηκε ο Φεντ.

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση την Τετάρτη και στον δεύτερο γύρο της Στουτγκάρδης όπου θα αντιμετωπίσει τον Μίσα Ζβέρεφ.

“Εχω πολύ καιρό να παίξω αλλά δεν θέλω να χάσω για τρίτη σερί φορά μετά από τον Ντελ Πότρο και τον Κοκκινάκη” ξεκαθάρισε.

Κώστας Αϊτάκης

The post Φήμες τα περί Uniqlo… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα