Και φύγαμε για δύο Ελληνικούς τελικούς!

14:28 3/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη για μια θέση στον τελικό σε Ουάσινγκτον και Σαν Χοσέ

Μια ακόμη σπουδαία ημέρα για το ελληνικό τένις καθώς οι δύο κορυφαίο εκπρόσωποί μας στα επαγγελματικά tour, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, διεκδικούν με αξιώσεις μια θέση στον τελικό των τουρνουά που αγωνίζονται.

Το μεγάλο ντέρμπι για τα ημιτελικά του Citi Open της Ουάσινγκτον, Τσιτσιπάς-Κύργιος, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον σε παγκόσμιο επίπεδο και σίγουρα αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από τον φίλαθλο κόσμο.

Οι δύο ταλαντούχοι τενίστες, θα αναμετρηθούν στον πρώτο ημιτελικό

της ATP 500 διοργάνωσης (02:00GR-COSMOTE SPORT 6HD), στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση σε επίπεδο ATP Tour.

Κύργιος (Νο52) και Τσιτσιπάς (Νο6) αγωνίστηκαν μαζί στα διπλά της Ουάσινγκτον, χάνοντας από το Νο1 ζευγάρι του ταμπλό και έδειξαν να έχουν ξεπεράσει τα μεταξύ τους προβλήματα, μετά την αναίτια επίθεση που είχε κάνει ο Αυστραλός στον Έλληνα άσο στο twitter, πέρυσι κατά τη διάρκεια του US Open.

Ο νικητής θα περιμένει στον τελικό τον αντίστοιχο του ζευγαριού Μεντβέντεφ-Γκόζοφτσικ, στο ματς που ακολουθεί.

Ο Τσιτσιπάς θέλει να προκριθεί στον 8ο τελικό της καριέρας του, παραμένοντας σε τροχιά 4ου τίτλου στο ATP Tour.

“Δεν ξέρεις ποτέ τι να περιμένεις απ’αυτόν. Νομίζω ότι το σερβίς του είναι το καλύτερο στο tour. Στο ράλι, μερικές φορές πηγαίνει για τρελά χτυπήματα. Είναι απρόβλεπτος. Είναι πολύ ήρεμος όταν παίζει. Πρέπει να είμαι προσεκτικός με τα χτυπήματά του και να μην παίξω το παιχνίδι του αλλά να κάνω το δικό μου” είπε ο Στεφ ενόψει Κύργιου.

CITI OPEN SINGLES DRAW |  DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

Λίγο νωρίτερα (00:00GR-COSMOTE SPORT 7HD) και 4,500 χιλιόμετρα δυτικότερα, στην άλλη άκρη των ΗΠΑ, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Σαισάι Ζενγκ, θέλοντας να εξαργυρώσει την επική ανατροπή επί της Νο1 του ταμπλό, Ελίνα Σβιτολίνα στα προημιτελικά.

Σάκκαρη (Νο30) και Ζενγκ (Νο55), έχουν αναμετρηθεί δύο φορές στο παρελθόν, μετρώντας από μια νίκη. Η Ελληνίδα είχε κερδίσει στο πρώτο ραντεβού τους, στο Wimbledon 2016 (6-3, 6-2) και δύο μήνες αργότερα η Κινέζα κέρδισε στο Σινσινάτι (6-4, 6-3).

Η Μαρία διεκδικεί την πρόκρισή της στον 3ο WTA τελικό της καριέρας της, έχοντας αγωνιστεί πέρυσι στον τελικό του Σαν Χοσέ ενώ νωρίτερα τη φετινή σεζόν πανηγύρισε τον πρώτο της τίτλο στο Ραμπάτ.

SILICON VALLEY OPEN DRAW| OOP (-10h)

The post Και φύγαμε για δύο Ελληνικούς τελικούς! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα