Μόντε Κάρλο: Σε διαφορετικά ταμπλό Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς (draw)

19:59 8/4/2022 - Πηγή: Tennis24

Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς τοποθετήθηκαν σε διαφορετικές μεριές του ταμπλό, στην κλήρωση του Monte Carlo Masters, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (8/4).

Ο Έλληνας τενίστας, υπερασπιστής του τίτλου στο 1000άρι του Μονακό, απέφυγε έναν πιθανό ημιτελικό με τον Νο1 του ταμπλό, καθώς η κληρωτίδα τον έστειλε στο κάτω μέρος του draw.

Πιο συγκεκριμένα, ως Νο3 του ταμπλό, ο Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε στο 3ο τεταρτημόριο και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από τον

2ο γύρο (περνάει τον 1ο με bye) κόντρα σε έναν εκ των Φάμπιο Φονίνι (Νο32) και Άρθουρ Ρίντερκνες (No58).

Δεν την λες και εύκολη κλήρωση για αρχή, μιας και ο Φονίνι είναι από τους πιο επικίνδυνους unseeded σε χωμάτινα τουρνουά. Άλλωστε, έχει αναδειχθεί πρωταθλητής στο Monte Carlo Masters, το 2019.

Πιθανός αντίπαλος του Τσιτσιπά στον 3ο γύρο, είναι ο Νο16 του ταμπλό, Λορέντσο Σονέγκο. Ο Ιταλός, βέβαια, νωρίτερα θα πρέπει να έχει αποκλείσει τον Ίλια Ιβάσκα, καθώς και τον εξαιρετικό χωματά, Λάσλο Τζέρε.

Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, Κάρεν Χατσάνοφ και Λορέντσο Μουζέτι, είναι οι τέσσερις τενίστες που θα διεκδικήσουν μια θέση στην τελική “8άδα”, για να αντιμετωπίσουν τον 23χρονο Έλληνα. Εφόσον φυσικά, βρεθεί εκεί ο Στέφανος.

Ο Νο2 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, είναι η πιθανή διασταύρωση του Τσιτσιπά στα ημιτελικά. Φυσικά, στο ταμπλό του Γερμανού βρίσκονται αρκετές απειλές, όπως ο Αντρέι Ρούμπλεφ, ο Γιάνικ Σίνερ, ο Κριστιάν Γκαρίν, καθώς και ο Στάνισλας Βαβρίνκα!

Ο πολύπειρος Ελβετός θα αγωνιστεί με Wild Card και στον 1ο γύρο θα παίξει κόντρα στον Καζάκο, Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

Όσον αφορά το πάνω μέρος του ταμπλό, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο κυρίαρχος, μιας και βρίσκεται στην κορυφή. Στον 2ο γύρο θα παίξει με έναν εκ των Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και Μάρκος Γκιρόν.

Στους “16” διασταυρώνεται με έναν εκ των Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, Ντάνιελ Έβανς και Νταβίντ Γκοφάν, ενώ στα προημιτελικά πιθανότατα θα τον περιμένει ο Νο8 του ταμπλό και πιο φορμαρισμένος τενίστας στον κόσμο, Κάρλος Αλκαράθ Γκάρφια!

Ο χωματάς και Νο4 του ταμπλό, Κάσπερ Ρουντ, είναι ο πιθανότερος αντίπαλος του Τζόκοβιτς στα ημιτελικά. Κάμερον Νόρι, Χούμπερτ Χούρκατς, Γκαέλ Μονφίς και Άσλαν Καράτσεφ, βρίσκονται επίσης στο 2ο τεταρτημόριο.

Πιθανοί προημιτελικοί Monte Carlo Masters

Τζόκοβιτς – Αλκαράθ
Ρουντ – Νόρι
Τσιτσιπάς – Αλιασίμ
Ζβέρεφ – Ρούμπλεφ

Ντέρμπι 1ου γύρου

Μπαουτίστα Αγούτ – Έβανς
Τσίλιτς – Τσονγκά
Μπασιλασβίλι – Ντιμιτρόφ
Χούρκατς – Μονφίς
Μουζέτι – Περ
Σβάρτσμαν – Χατσάνοφ
Σίνερ – Τσόριτς
Μπούμπλικ – Βαβρίνκα

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Σε διαφορετικά ταμπλό Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα