Φέντερερ: “Θέλω να κερδίσω κι άλλα μεγάλα τρόπαια”

Βαδίζοντας προς τα 40 και προερχόμενος από διπλό χειρουργείο στο γόνατο και μακρά απουσία από το tour, ο Ρότζερ Φέντερερ παραμένει διψασμένος για διακρίσεις.

Ο σπουδαίος Ελβετός τενίστας, έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα στην καριέρα του και έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις των περισσότερων φιλάθλων, ως ο κορυφαίος τενίστας στην ιστορία του αθλήματος (μέχρι τώρα).

Παρά τις σπουδαίες επιτυχίες, ο Φέντερερ διανύει την τελική ευθεία της καριέρας του και θέλει να την ολοκληρώσει με τους δικούς του όρους.

“Είμαι πολύ χαλαρός σχετικά με τα όσα έχω

καταφέρει στην καριέρα μου και σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Ξέρω ότι αυτή είναι η τελευταία μου μεγάλη στιγμή, μια μεγάλη ευκαιρία να κάνω κάτι σπουδαίο. Κάπως έτσι πρέπει να είναι αν έχεις κατακτήσει όσα έχω εγω” είπε ο Ρότζερ Φέντερερ σε συνέντευξη στο GQ Sports και στην Κάϊρα Κόνερ.

Ο 39χρονος από τη Βασιλεία, ετοιμάζεται για το μεγάλο ραντεβού στο Roland Garros, όμως έχει παραδεχθεί ότι ο βασικός του στόχος είναι η χορτάρινη σεζόν, το Wimbledon και οι Ολυμπιακοί Αγώνες πιστεύοντας ότι εκεί μπορεί να πετύχει κάτι μεγάλο.

“Μην με παρεξηγήσετε αλλά θέλω να κερδίσω κι άλλα. Διαφορετικά δεν θα πέρναγα ότι πέρασα τον τελευταίο χρόνο με τις εγχειρήσεις και τις πολλές εβδομάδες αποθεραπείας και ενδυνάμωσης. Πραγματικά πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω ξανά. Πρώτα, όμως, πρέπει να αποδείξω ότι και το σώμα μου μπορεί. Το πνεύμα μου είναι έτοιμο”

The post Φέντερερ: “Θέλω να κερδίσω κι άλλα μεγάλα τρόπαια” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα