Φελισιάνο και Σβιτολίνα συμφωνούν για την ένωση των τουρ! – VIDEO

Με οικοδεσπότη του Eurosport τον Ματς Βιλάντερ, Ελίνα Σβιτολίνα και Φελισιάνο Λόπεζ μίλησαν για το επίμαχο θέμα της πιθανής ένωσης των ATP, WTA και ITF συμφωνώντας πως τώρα είναι η ώρα για να πραγματοποιηθεί αυτή η ιστορική κίνηση.

Πρώτος μίλησε ο Φελισιάνο Λόπεζ που, ως tournament director του Madrid Masters, έχει στενή σχέση

με τον chairman της ATP, Αντρέα Γκαουτέντσι, επιβεβαιώνοντας τις θετικές προθέσεις για ένωση των tours.

“Γνωρίζω ότι, από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του, ήταν ένας στόχος για τον Γκαουτέντσι να ενωθούν οι ATP, WTA, Grand Slams και ITF και εργάζεται για αυτόν τον σκοπό. Είναι ο βασικός μας στόχος αυτή τη στιγμή. Όσον αφορά στην αγωνιστική δράση, περιμένουμε την ανακοίνωση από το US Open. Εμείς στη Μαδρίτη, προσπαθούμε να διεξάγουμε το Masters τον Σεπτέμβρη αν μας επιτραπεί φυσικά. Αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι υπάρχουν λίγες πιθανότητες για αυτό. Δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος. Αν γίνει βέβαια το Γαλλικό Όπεν, θα πρέπει να διεξαχθούν και κάποια χωμάτινα τουρνουά προετοιμασίας πριν” ανέφερε ο Φέλι.

Η Ελίνα Σβιτολίνα αποκάλυψε ότι και η WTA σκέφτεται σοβαρά την ένωση.

“Έχουμε διαρκή ενημέρωση από την WTA και κάνουμε συναντήσεις συζητώντας την πρόταση των Ράφα και Ρότζερ. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι τα τουρ πρέπει να ενωθούν, πρέπει να είμαι όλοι ενωμένοι”.

Word https://t.co/G5KrbibNGw

— Boris Becker (@TheBorisBecker) April 28, 2020


Κώστας Αϊτάκης

The post Φελισιάνο και Σβιτολίνα συμφωνούν για την ένωση των τουρ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα