Νικηφόρα πρεμιέρα για Τσιτσιπά στο MMO Virtual Pro!

Επιτέλους, είδαμε τένις έστω και σε video game…

Ολοκληρώθηκε, λοιπόν, η πρώτη ημέρα αγώνων στο MMO Virtual Pro με τη δράση να έχει αρκετά προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο ενώ το κοινό δεν έμεινε καθόλου, και δικαιολογημένα, ικανοποιημένο με την περιγραφή που γινόταν και έπεφτε “πάνω” στις αντιδράσεις των ίδιων των παικτών που δεν ακούγονταν.

Σε κάθε περίπτωση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε εύκολα τους Φάμπιο Φονίνι και Κέι Νισικόρι στους

δυο αγώνες που έδωσε τη Δευτέρα, με τον Ιταλό να χάνει και από τον Φράνσις Τιάφο αργότερα.

Ο Φόνια, προς… υποστήριξη των αποτελεσμάτων του, ανέφερε ότι δεν έκανε καθόλου εξάσκηση στο παιχνίδι ενώ κατά τη διάρκεια των αγώνων του περιτριγυριζόταν από τον μπόμπιρά του ενώ η Φλάβια Πενέτα μαγείρευε.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ κέρδισε τον Ντένις Σαποβάλοφ πριν… αποσυρθεί από έναν φιλικό αγώνα που είχε προγραμματιστεί με έναν διάσημο gamer λόγω προβλήματος στην πλάτη.

Από τα πιο διασκεδαστικά ματς της ημέρας είχαμε στην αναμέτρηση του Άντι Μάρεϊ με τον Μπενουά Περ με τον Σκωτσέζο να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός (στα όρια του trash talking) κόντρα στον Γάλλο πριν πάρει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση.

Υπήρξαν ματς που διεκόπησαν λόγω κακής σύνδεσης όπως ήταν η αναμέτρηση της Τζίνι Μπουσάρ με τη Ντόνα Βέκιτς που θα γίνει τελικά την Τρίτη. Η Καναδή προηγείται με 1-0 στα γκέιμς.

Κώστας Αϊτάκης

The post Νικηφόρα πρεμιέρα για Τσιτσιπά στο MMO Virtual Pro! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα