Στις 4 Μαΐου τα ατομικά αθλήματα

Σημαντική η σημερινή ημέρα για τους ανυπόμονους φίλους του τένις καθώς θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Το απόγευμα στις 18:00 είναι προγραμματισμένο το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη που αναμένεται να αποκαλύψει πότε θα επιτρέπεται η άθληση και σε ποια αθλήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι προπονήσεις των ατομικών αθλημάτων θα ξεκινήσουν από την 1η ημέρα της άρσης του lock down, ήτοι στις 4 Μαΐου ωστόσο θα χρειαστεί να μάθουμε περισσότερες

λεπτομέρειες για το τι σημαίνει, ακριβώς, αυτό.

Επίσης, την Τρίτη είναι προγραμματισμένη η τηλεδιάσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με αντικείμενο τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα στη σταδιακή επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας.

Θα συζητηθεί, λοιπόν, με τους προέδρους των Ομοσπονδιών, τι κανόνες θα υπάρχουν σε όλα τα αθλήματα για την όσο το δυνατόν πιο προσεκτική επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα.

Στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετέχει με διπλό ρόλο ο Σπύρος Ζαννιάς, Πρόεδρος της ΕΦΟΑ και μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής και περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση σχετικά με τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να εφαρμόζουμε μέσα στα γήπεδα του τένις.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο κ.Ζαννιάς επεσήμανε ότι το τένις θα είναι από τα πρώτα αθλήματα που θα “ελευθερωθούν”, τοποθετώντας το άνοιγμα της δραστηριότητας στο πρώτο 15μερο του Μαΐου.

Πέρα από τους τενίστες που ασχολούνται αγωνιστικά με το άθλημα, περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε μπορούν να επιστρέψουν στα courts θα μάθουν και οι χιλιάδες λάτρεις του τένις, οι λεγόμενοι club players καθώς και πληροφορίες για το άνοιγμα των tennis clubs.

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν η 4η Μαΐου σηματοδοτεί ταυτόχρονα και τη λειτουργία των tennis club ή μεμονωμένων δημοτικών γηπέδων τένις.

The post Στις 4 Μαΐου τα ατομικά αθλήματα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα