Δύσκολες αποστολές για Τσιτσιπά, Σάκκαρη στο γρασίδι

Μετά τις Ελληνογαλλικές μονομαχίες στους πρώτους γύρους σε Χάλε και Βερολίνο, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη έχουν Αυστραλέζικα εμπόδια στο δρόμο της διάκρισης στα χορτάρινα τουρνουά της τρέχουσας εβδομάδας.

Οι δύο κορυφαίοι εκπρόσωποί μας στο παγκόσμιο τένις αγωνίζονται την ίδια ώρα το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Έλληνα πρωταθλητή να αντιμετωπίζει (16:00GR) τον Νικ Κύργιο για το 2ο γύρο του Terra Wortmann Open στο Βεστφάλεν και την Σάκκαρη να παίζει κόντρα (16:30GR) στην Ντάρια Σαβίλ στο τελευταίο ματς του κεντρικού court.

Ο

Τσιτσιπάς κέρδισε δύσκολα 7-6, 1-6, 6-3 τον Μπενζαμίν Μπονζί και σφράγισε το σπουδαίο ραντεβού με τον Νικ Κύργιο στη φάση των “16” του Χάλε, μετά και τη νίκη του Ελληνοαυστραλού με 6-3, 7-5 επί του γηπεδούχου Ντάνιελ Αλτμάιερ.

“Μπορώ να πω ότι ο Νικ είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος στο χορτάρι. Θα προσπαθήσω να το διασκεδάσω και να δούμε πως θα πάει. Είναι ενθουσιασμένος που παίζει στη χορτάρινη σεζόν. Είμαι κι εγώ ενθουσιασμένος. Ελπίζω να είναι ένα σπουδαίο ματς και να πιάσω το υψηλότερο επίπεδο του παιχνιδιού μου” είπε ο Τσιτσιπάς ο οποίος έχει ρεκόρ 1-2 κόντρα στον Κύργιο, στις τρεις προηγούμενες hard court συναντήσεις τους στο tour.

Στα προημιτελικά το Ελληνοαυστραλέζικο ζευγάρι διασταυρωνεται με το αντίστοιχο Κόρντα-Καρένιο Μπούστα.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας στο Χάλε (12:00GR), το νέο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Ντανίλ Μεντβέντεφ αντιμετωπίζει τον Νταβίντ Γκοφάν για τον 1ο γύρο της ATP 500 διοργάνωσης.

TERRA WORTMANN OPEN SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δύσκολο έργο έχει η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Ντάρια Σαβίλ, για το 2ο γύρο του bett1open στο Βερολίνο, με φόντο την προημιτελική φάση της WTA 500 διοργάνωσης.

Η 26χρονη Αθηναία, Νο2 του ταμπλό και Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει ρεκόρ 1-1 απέναντι στην 28χρονη Αυστραλέζα, πρώην Νο20 και νυν Νο104 στον κόσμο.

Η νικήτρια θα γνωρίζει ήδη τον αντίπαλό της στα προημιτελικά της διοργάνωσης που θα προκύψει από την αναμέτρηση Κασάτκινα-Αλεξάντροβα.

Το ντέρμπι Πλίσκοβα-Αντρέσκου θα ανοίξει το πρόγραμμα (12:00GR) των σημερινών αναμετρήσεων στο Βερολίνο.

ΒΕΤΤ1OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Δύσκολες αποστολές για Τσιτσιπά, Σάκκαρη στο γρασίδι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα