Πέρασε στον 3ο γύρο η Βίκα! – VIDEO

H τρεις φορές πρωταθλήτρια του Miami Open, Βικτόρια Αζαρένκα, πέρασε στις “32” καλύτερες της διοργάνωσης με νίκη επί της Μάντισον Κις που εγκαταέλειψε στο 2ο σετ

Mετά από ένα συναρπαστικό 1ο σετ που είχε πολλές ανατροπές και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η Βικτόρια Αζαρένκα ανάγκασε σε απόσυρση την Μάντισον Κις που δεν άντεξε απέναντι στη Λευκορωσίδα και έφυγε από το ντέρμπι του 2ου

γύρου στο Μαϊάμι, με πρόβλημα τραυματισμού στον προσαγωγό.

Η Βίκα, με πάθος, πείσμα και σε ορισμένες περιπτώσεις τένις από τα παλιά, επικράτησε 7-6(5), 2-0 της φιναλίστ του Αμερικανικού Όπεν 2017 και συνέχισε την προσπάθεια πλήρης επανόδου στο γυναικείο tour, μετά την περιπέτεια με τη κηδεμονία του παιδιού της που δεν της επέτρεπε να ταξιδεύει εκτός ΗΠΑ.

Unfortunately, Keys has to retire due to an injury.@vika7 moves into the @MiamiOpen third round as a result #MiamiOpen pic.twitter.com/D1mlpbI3Es

WTA (@WTA) March 23, 2018

“Είναι ο χειρότερος τρόπος να τελειώσει ένα ματς. Πάντα νιώθω άσχημα για τον αντίπαλο. Όμως, έτσι είναι το άθλημα. Συμβαίνουν αυτά. Της εύχομαι ταχεία ανάρρωση” δήλωσε η Αζαρένκα η οποία παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη απ’ότι στο Indian Wells που ήταν και το πρώτο της τουρνουά εδώ και 8 μήνες.

Το 1ο σετ της αναμέτρησης ήταν γεμάτο ανατροπές. Η Βίκα προηγήθηκε με 3-1 game όμως με τέσσερα συνεχόμενα, η Μάντισον Κις βρέθηκε στο 5-3. Ούτε η Αμερικανίδα όμως κατάφερε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα (και ένα set point στο 5-6, 30/40), αδυνατώντας να σερβίρει για το σετ, με αποτέλεσμα η Αζαρένκα να οδηγήσει το εναρκτήριο κομμάτι στο tie break εκεί όπου έδειξε μεγαλύτερη αποφασιστικόττα και αποτελεσματικότητα από την αντίπαλό της.

What a slice from @vika7! #MiamiOpen pic.twitter.com/N0nqkj6z99

WTA (@WTA) March 23, 2018

Sorry to see Madi @Madison_Keys retire. Hope you heal quickly and back playing ASAP!

victoria azarenka (@vika7) March 23, 2018

Στον 3ο γύρο της διοργάνωσης, το πρώην Νο1 και νυν Νο186 του κόσμου, θα αντιμετωπίσει το Νο20 του ταμπλό, Αναστασία Σεβάστοβα που με τη σειρά της κέρδισε 7-5, 6-3 την Αλιζέ Κορνέ.

Το εισιτήριο για τις “32” του θεσμού, εξασφάλισαν επίσης και οι Αντζελίκ Κέρμπερ, Καρολίνα Πλίσκοβα και Σλόαν Στίβενς.

Η αριστερόχειρας Γερμανίδα επιβλήθηκε εύκολα 6-2, 6-2 της Γιοχάνα Λάρσον και θα αντιμετωπίσει την επικίνδυνη 23-Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα ενώ το Νο5 του ταμπλό, Πλίσκοβα κέρδισε πιο δύσκολα 7-5, 7-5 την Εκατερίνα Μακάροβα.

ΜΙΑΜΙ OPEN DRAW | OOP (-6h) | Live Scores

The post Πέρασε στον 3ο γύρο η Βίκα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα