Σφράγισε το ραντεβού με τον Φέντερερ ο Θανάσης! – VIDEO

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Θανάσης Κοκκινάκης στο Μαϊάμι και πλέον απειλεί τον Ρότζερ Φέντερερ με τον οποίον θα συναντηθεί στο 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό

Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι των qualifiers κόντρα στον 23χρονο Γάλλο, Νο150 στον κόσμο, Κάλβιν Χεμερί ο Θανάσης Κοκκινάκης.

Το πρώην Νο69 και νυν Νο175 της κατάταξης, χρειάστηκε μόλις 66 λεπτά στο Court 1 των εγκαταστάσεων στο Crandon Park για να κερδίσει με 6-1, 6-2 τον αντίπαλό του και να προκριθεί στο 2ο γύρο της Masters διοργάνωσης!

Εκεί, τον περίμενε το Νο1 του ταμπλό, του κόσμου και

υπερασπιστής του τίτλου, Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος με ενδεχόμενη ήττα πριν τα προημιτελικά, χάνει το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και αυτό σημαίνει ότι θα μπει από τον πρώτο του κιόλας αγώνα, συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος στο στόχο…

Roger Federer awaits…@TKokkinakis breezes past Calvin Hemery 6-1 6-2 to set up a second round tie with last year’s #MiamiOpen champion pic.twitter.com/7moDo0ma6J

Tennis TV (@TennisTV) March 22, 2018

Ο Κοκκινάκης σέρβιρε πολύ καλά, έχασε μόλις 4 πόντους στο 1ο του σερβίς ενώ έσωσε και τις τρεις ευκαιρίες για break του Χεμερί, πετυχαίνοντας ο ίδιος από δύο break σε κάθε σετ.

Eίναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωποι στο tour, Φέντερερ και Κοκκινάκης…

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της 2ης ημέρας των ανδρών, ξεχώρισε η σπουδαία νίκη του Ντένις Σαποβάλοφ στο ξεκίνημα της ημέρας, με 6-3, 6-7(4), 7-6(6) επί του Βίκτορ Τροίτσκι. Ο 18χρονος Καναδός προηγήθηκε 5-1 game στο 3ο σετ ενώ χρειάστηκε έξι match points για να λυγίσει τον αξιόμαχο Σέρβο, μετά από δυόμιση ώρες αγώνα στο Grandstand.

Στο κλείσιμο της ημέρας στο κεντρικό court, ο Φράνσις Τιαφό κέρδισε με 6-3, 7-6(4) τον Νίκολας Κίκερ, ενθουσιάζοντας τους συμπατριώτες του στις κερκίδες με την απόδοσή του.

Ο 20χρονος Αμερικανός, Νο63 στον κόσμο, θα αποτελέσει τον αντίπαλο του 21-Κάιλ Έντμουντ στο 2ο γύρο.

Κόντρα στον Ντούσαν Λάγιοβιτς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του ο Νικ Κύργιος που επιστρέφει μετά από καιρό σε τουρνουά.

Τέλος, ξεχώρισε και η νίκη του 18χρονου Ισπανού wild card, Νίκολας Καν ο οποίος επικράτησε 7-6(4), 6-4 του Ντάριαν Κινγκ και σημείωσε την πρώτη νίκη της καριέρας του!

Ο γεννημένος στην Αυστρία τενίστας, έγινε ο δεύτερος νεαρότερος Ισπανός, μετά τον Ράφαλ Ναδάλ, που πετυχαίνει νίκη στο ATP World Tour!

Ο Καν βρίσκεται στο Νο250 της παγκόσμιας κατάταξης και στον 2ο γύρο του Μαϊάμι θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του κόντρα στον απρόβλεπτο, 15-Φάμπιο Φονίνι.

MIAMI MASTERS DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Σφράγισε το ραντεβού με τον
Φέντερερ ο Θανάσης! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα